Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Demonstratie met Annemarie van der Toorn

Korte omschrijving:

In het laatste weekend van oktober zal Annemarie van der Toorn een 3-tal demonstraties geven waarin zij met probleempaarden aan de slag gaat...

Uitgebreide omschrijving:

Op 31 oktober 2010 organiseert Manege M&M in samenwerking met Annemarie van der Toorn een leerzame demonstratie in Diepenbeek.

Annemarie van der Toorn is de enige gecertificeerde instructeur in Nederland en België die les mag geven in de trainingsmethoden van de welbekende Amerikaanse paardenman Monty Roberts. De trainingsmethoden die worden gebruikt in de training zijn volledig geweld- en pijnvrij en zijn gebaseerd op het principe dat het paard het gevraagde ‘wil’ in plaats van ‘moet’ doen. In deze demonstratie werkt zij samen met de Engelse ruiters Dan Wilson en Grant Bazin en Karel Bauer, de trainer van het centrum in Nederland.

In deze demonstratie zal gewerkt worden met paarden die probleemgedrag laten zien, zoals paarden die nooit succesvol zijn bereden, geen zadel op verdragen, paarden die bokken, steigeren, zich laten vallen, de hoefsmid in tweeën schoppen of de trailer niet in of uit willen.

Tevens zal er aandacht worden besteed aan de communicatie van het dier en de wijze waarop wij hier als mensen op in kunnen spelen om zodoende het publiek een handvat te geven om beter contact met een paard te krijgen en problemen op te lossen of te voorkomen.

Kaarten zijn te koop voor slechts 10 euro via info@montyroberts.nl

De locaties van de demonstraties zijn:
29 oktober om 19:30 - Hippisch Centrum Stammerdijk te Diemen
30 oktober om 19:30 - Manege de Liemers te Beek (gem. Bergh)
31 oktober om 16:00 - Manege M&M te Diepenbeek (België)

Deze advertentie is geplaatst op 8-10-2010 en is 526 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Esther87
E-mail: esthervandergraaff@hotmail.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl