Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: natuurlijke stalling in Garderen (Veluwe) voor een paard of twe

Korte omschrijving:

Groot paddock plus land en buitenbak, naast bos en veluwe trail. We doen en delen alles zelf, voeren hooi die we laten analyseren. Het is geen pensioenstal maar iets in eigen beheer. Een paard wordt binnenkort verkocht, we zullen dus een plek (of twee) vrij hebben

Uitgebreide omschrijving:

We hebben een groep met 2 kleine pony's, 2 arabieren en een KWPN (4 ruinen en een merrie). In de winter hebben ze een paddock van ongeveer 5000 m2 met afdak en 3 boxen die open blijven maar kunnen gebruikt worden als box in geval van nood. Ze krijgen hooi in verschillende hooinetten met kleine mazen. In de zomer hebben ze een ha land. Er is een buiten bak met verlichting en het bos ligt 1km verder. Er zijn automatische drinkbakken en een waterreservoir op het land.
We regelen alles zelf, hooi bestellen en geven, mest opruimen en laten afvoeren en we delen de kosten. (het kan dus varieren als het hooi duurder/goedkoper wordt)
De kleine pony's die bevangen zijn (geweest) blijven de hele jaar in het winterpaddock maar iemand met een gezonde pony kan hem/haar op het land zetten.
We mesten het land elke dag uit, aan de beurt en/of samen.
Het is dus ideaal voor iemand die ook een combinatie pony/paard zou hebben.
De paarden hebben geen ijzers, worden bekapt volgens Jackson/Ramey methode en/of door ons maar je bent vrij om te laten komen wie je goed vindt.
Er is plek om een trailer te parkeren, mogelijkheid om iemand te laten komen om les te nemen.
Spreekt het jou aan? Neem contact voor kennismaking.

Deze advertentie is geplaatst op 7-4-2011 en is 1028 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Catherine Taks
E-mail: cathtaks@worldonline.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl