Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Homeopathie voor dieren en natuurlijk bekappen

Korte omschrijving:

Heb je een (steeds terugkerend) probleem met je paard/hond/kat etc. Heb je alles al geprobeerd of wil je het juist natuurlijk oplossen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Men kan denken aan chronisch gebruik van metacam, diarree of braken, hoefproblemen zoals bevangenheid. Aarzel niet wie weet kan ik jou en je dier helpen. Bekappen is meer dan alleen hoeven doen, ik geef ook uitleg over ontstaan van problemen en wat voeding en huisvesting met je paardenhoeven doet!

Uitgebreide omschrijving:

3 Jaar geleden is mijn haflingerruin erg ziek geweest, hoefbevangenheid met daarbij een doorgebroken hoefbeen. Dit alles is onstaan door "onkunde en aanklooien van professional". Ik dacht als ik een hoefsmid en een dierenarts erbij haal dan kan het goed komen. Maar feitelijk wisten zij niet eens waar ze mee bezig waren en is de situatie van kwaad tot erger geworden.Je krijgt altijd het gevoel dat het allemaal aan jou ligt als eigenaar, terwijl je zo je best doet!!!! Uiteindelijk heb ik het heft in eigen hand genomen en ben homeopathie gaan studeren voor dieren en mij gaan verdiepen in het natuurlijk bekappen. .
Ik ben mij vooral gaan richten op de theorie en praktijk van Jaime Jackson. Ik heb compleet het roer omgegooid.

Mijn paarden zijn hier enorm van opgeknapt en ik rijd weer met mijn Haflingerruin en natuurlijk zonder ijzers. Met ondersteuning van de homeopathie.
Tevens zijn andere gezondheidsklachten die periodiek bij mijn paarden voor kwamen, zoals diarree en hoesten, als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ook andere dieren heb ik reeds succesvol geholpen. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag, bel me
Abel Homeopathie voor dieren
Martine Linders
0634330862

tevens ook voor natuurlijk bekapen van uw paarden/ponies

Deze advertentie is geplaatst op 1-2-2012 en is 1997 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Martine Linders-Dogge
E-mail: martinelinders@planet.nl
Telefoon 1: 06343308862
Straat en nummer: Wollinghuizerweg50
Postcode: 9541vc
Woonplaats: Vlagtwedde
Land: Nederland



     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl