Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natural Horsemanship & Trailerladen zonder stress

Korte omschrijving:

Heb jij problemen met trailerladen?? Weet jij niet hoe jij hiermee om moet gaan? Sta jij soms uren te proberen zonder resultaat? Ik help je heel graag verder. Belangrijk bij mijn methode van trailerladen is dat het paard er zelf voor kiest de trailer in te gaan, ik zal hem nooit dwingen!!! Op een rustige en paardvriendelijke manier zal jouw paard uiteindelijk er zelf voor kiezen om de trailer op te gaan omdat hij vertrouwen in zichzelf en in zijn baasje heeft. Uiteindelijk zal jij ,alleen door je paard te vragen de trailer in te gaan, gewoon buiten kunnen blijven staan. Dat is wel zo veilig !!

Uitgebreide omschrijving:

Heb jij problemen met trailerladen?? Weet jij niet hoe jij hiermee om moet gaan? Sta jij soms uren te proberen zonder resultaat? Ik help je heel graag verder. Belangrijk bij mijn methode van trailerladen is dat het paard er zelf voor kiest de trailer in te gaan, ik zal hem nooit dwingen!!! Op een rustige en paardvriendelijke manier zal jouw paard uiteindelijk er zelf voor kiezen om de trailer op te gaan omdat hij vertrouwen in zichzelf en in zijn baasje heeft. Uiteindelijk zal jij ,alleen door je paard te vragen de trailer in te gaan, gewoon buiten kunnen blijven staan. Dat is wel zo veilig.
Maar hoe ontstaan deze problemen? Het is belangrijk te weten dat een paard een vluchtdier is en zal bij gevaar altijd proberen te vluchten om te overleven. Bij een trailer zal hij dit dus ook proberen te doen, het is een nauwe doorgang, een paard zou hier van nature nooit zelf voor kiezen om in te gaan. We moeten het paard dus vertrouwd maken met de trailer door rust en vooral zonder geweld. Geweld zal aan het paard aangeven dat de trailer inderdaad een gevaarlijk object is, we moeten dit dus altijd zien te voorkomen.
Ik werk op basis van ?NO CURE, NO PAY?. De kosten zijn 125 Euro, exclusief reiskosten. Jij hebt op deze manier weinig risico want mochten meerdere sessies vereist zijn , is dat in de prijs inbegrepen. In een straal van 25 km rond Sittard (Limburg) reken ik geen reiskosten, echter buiten die straal zijn de kosten 0,30 cent/km.
Ook voor Natural Horsemanship (grondwerk) kun jij bij mij terecht.
Voor verdere informatie kun jij mij bereiken via email : arnaudverhagen@msn.com of bellen : 06-23874055

Deze advertentie is geplaatst op 27-2-2012 en is 260 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arnaud
E-mail: arnaudverhagen@msn.com
Woonplaats: Limburg
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl