Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 9 en 10 juni cursus paardentaal en grondwerk in Oud Ade (nabij

Korte omschrijving:

Voor iedereen die op zoek is naar een wezenlijk contact met een paard. Wil je ook echt contact krijgen met je paard? Het gevoel hebben dat er wederzijds vertrouwen en acceptatie is? Dat jullie elkaar kennen, erkennen en bovenal, dezelfde taal spreken? Zo omgaan met je paard kun je leren. Om te komen tot een plezierige samenwerking op basis van vertrouwen en respect, dat is toch eigenlijk wat iedereen het liefste wil?

Uitgebreide omschrijving:

In de trainingen leer je de lichaamstaal van het paard en die van jezelf kennen. Een paard is een kudde/prooidier die een leider nodig heeft. Dat leiderschap kun jij het paard bieden. Daarmee geef je het paard veiligheid en rust. Je beloning is medewerking op basis van vrijwilligheid, omdat je paard je erkent en respecteert.

1e dag ? Paardentaal

Je maakt kennis met het kuddegedr ag van het paard en de onderlinge communicatie d.m.v. lichaamstaal. Dit is een van de mooiste en meest emotionele trainingen met een paard. Paarden spiegelen jouw "ZIJN", paarden letten op je spierspanning en kunnen ook zeer goed je stemming inschatten. Paardentaal is dan ook in eerste instantie werken aan je eigen houding en gevoel! Via de lichaamstaal van het paard ga je in "gesprek" met een paard.

2e dag - Grondwerk (vervolg op "Paardentaal")

Hier begint het trainen van je paard vanuit lichaamstaal, het gaat over vertrouwen, rust, samenwerking en contact. Dit is een belangrijke basistraining. Door de training "Paardentaal" heb je inzicht gekregen in de wijze waarop een paard communiceert. In de vervolgtraining "Grondwerk" ga je een stapje verder. Ook hier is het van belang dat een paard je respecteert en bovenal ziet als leider.

De training wordt gegeven door Petra van den Nieuwendijk. Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met paarden.

Praktische Informatie:

Paardentaal en grondwerk
Data: Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012
Tijden: 10.00 ? 16.30 uur (aankomst tussen 9.30 - 10.00 uur)

Trainer: Petra van den Nieuwendijk
Locatie: De Nieuwendijk Hoeve
Adres: Achterwetering 11, 2374 BW OUD ADE

Kosten
De kosten voor de 2-daagse training bedragen ? 160,-. Je kunt je ook aanmelden voor de 1e dag ?Paardentaal? of de 2e dag ?Grondwerk?. De kosten hiervoor bedragen ? 85,- per dag. Je kunt je ook als toeschouwer (deelnemer zonder paard) opgeven. De kosten per dag bedragen hiervoor ? 65,-. Deelnemers die zich opgeven voor 2 dagen krijgen voorrang. Voor stalling van eigen paard worden aanvullende kosten in rekening gebracht. De kosten zijn inclusief lunch, koffie en thee.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op: info@nieuwendijkhoeve.nl of 06-28636870.

Deze advertentie is geplaatst op 19-5-2012 en is 456 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Rob
E-mail: info@nieuwendijkhoeve.nl
Homepage URL: www.nieuwendijkhoeve.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl