Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijk houden van paarden..

Korte omschrijving:

Om tegemoet te komen aan de fundamentele behoeften van het paard hebben wij ons gespecialiseerd op vier specifieke aandachtspunten in de verzorging van paarden.

Uitgebreide omschrijving:

Hoefverzorging ? Jaime Jackson
Deze methode van hoefverzorging is sinds haar ontstaan in de jaren tachtig internationaal overeind gebleven. Grondig onderzoek over een verloop van bijna 3 decennia heeft ertoe geleid dat wij in staat zijn om samen met u iedere voet, van ieder paard te cultiveren tot een waardig exemplaar van vorm en functie.

Voeding ? Biologisch Paardenhooi
Goed ruwvoer vormt de basis voor gezondheid in ieder paard, maar met ons huidige klimaat is het tegen-woordig in Nederland niet eenvoudig om te voorzien in een goede kwaliteit hooi voor de paarden. Wij le-veren structuurrijk hooi van ecologische herkomst met een grote diversiteit aan grassen en kruiden.

Training ? Carolyn Resnick methode
Carolyn Resnick ontwikkelde een methode welke geschikt is voor iedere paardenliefhebber. Door het vol-gen van de ?Waterhole Rituals? is ieder gemotiveerd mens in staat een band op te bouwen met zijn of haar dier. Deze band stelt u in staat in alle vrijheid met uw dier te werken. U zult plezieriger, veiliger en met groter resultaat uw paarden rijden binnen in alle rijdisciplines.
Huisvesting ? Paddock Paradise?

Met het houderijconcept ?Paddock Paradise? als uitgangspunt ontwerpen wij voor u een leefomgeving die past bij de natuurlijke behoeften van het paard als diersoort. Binnen zo een natuurlijke leefomgeving wordt de fysieke en mentale stress voor het paard gereduceerd tot een minimum. Uw paard is altijd opgewarmd en ?ready to go
Monique

Deze advertentie is geplaatst op 23-7-2012 en is 1962 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique Ros
E-mail: ros.mo.elf@gmail.com
Homepage URL: www.vires-animaliae.com
Telefoon 1: 0031621375391
Woonplaats: Apeldoorn
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl