Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: UITNODIGING

Korte omschrijving:

Maandag 29 april om 19.30 u GRATIS Reading voor dieren en lezing vertalen voor dieren

Uitgebreide omschrijving:

Wat bedoelen we met vertalen voor dieren.
Telepathie: Wat is telepathie? Onder telepathie verstaat men, ?het vermogen tot rechtstreekse overdracht van gedachten en gevoelens en van informatie op afstand zonder gebruik van taal of technische hulpmiddelen?. Het wordt ook wel het "zesde zintuig" genoemd. Het woord telepathie is een samenstelling van het Griekse tele (ver, op afstand) en patheia (ontvankelijkheid).

Lichaamstaal en energie: Door haar training bij Carolyn Resnick en haar opleiding Hydrotherapie voor dieren heeft Monique ook lichaamstaal en de energie leren lezen bij de dieren. Daarbij heeft ze profijt van haar langdurige functie als leidinggevende en haar passie in het observeren en bestuderen van de natuur. Dit alles maakt dat ze in staat is de dieren snel en correct te ?lezen? en dit ook kan vertalen naar de taal van de mens.

Boodschap >> Informatie >> Vertaler Eerst spreken we van de boodschap die we zien/ontvangen tijdens onze observatie van het dier. Het is een verzameling van informatie, dat met een bepaald doel over gedragen dient te worden.
De boodschap van het dier kan informatie bevatten op allerlei niveaus. Door middel van gedachten, gevoel, bewegingen, gedrag, geluid, temperatuur en het lichaam. Deze boodschappen vormen de verzameling informatie welke omgezet moet worden naar een taal die interpreteer baar is voor de mens. Uiteindelijk, kunnen we in samenspraak met de mens de informatie vertalen en integreren wat uiteindelijk resulteert in kennis. Deze kennis kan niet alleen van groot belang zijn voor een dier en zijn leefomgeving, maar ook voor de eigenaar - de mens - achter dit dier.

Monique noemt deze werkwijze zelf dan ook het liefst, het ?vertalen? voor dieren. Graag wil ze een deel van haar kennis met u delen en geeft daarom een gratis lezing en reading voor de dieren. Ze zal niet met alle dieren kunnen spreken op 1 avond, maar u kunt zeker een ervaring rijker worden.
Als u komt, stuur alsjeblieft even een mail.
Groetjes van Monique en tot de 29e En vergeet geen foto mee te nemen van uw dier.

Deze advertentie is geplaatst op 23-4-2013 en is 446 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique Ros
E-mail: ros.mo.elf@gmail.com
Homepage URL: www.vires-animaliae.com
Telefoon 1: 0031621375391
Woonplaats: Apeldoorn
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl