Gezocht

Gezocht

Gezocht: Weidegang gezocht voor merrie met veulen omgeving Drachten

Korte omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een veilige plek om onze merrie met veulen weidegang te kunnen bieden. In (de directe omgeving van) Drachten of Opeinde.

Uitgebreide omschrijving:

Tara

Wij hebben op 24 april een verrassingsveulentje gekregen van onze Tinker merrie. Een geweldige verrassing waar we ontzettend blij mee zijn. Het is alleen wel zo dat wij helemaal niet ingericht zijn op een veulentje. We hadden haar in de paddock staan maar ze eet zand en is daar al erg ziek van geweest. Ze moet dus zo snel mogelijk op het gras, wij huren wel een stukje weiland van de gemeente maar daar is geen direct toezicht en geen schuilstal. Als het niet anders kan moet ze daar heen maar we hebben haar liever op een veiligere plek.
We zijn dus op zoek naar een veilig plekje waar ons veulentje met haar moeder kan staan. Een plek waar onze hele kudde (Haflinger, Shetlander, kruising C-pony en IJslander) welkom is zou helemaal fantastisch zijn maar het gaat er eerst vooral om dat Tara een goede plek heeft om op te groeien.
We zoeken dit in (de directe omgeving van) Drachten of Opeinde.
Mochten jullie iets weten hoor ik het erg graag, huren, kopen, pachten we staan voor alles open. We zijn ook nog op zoek naar een woonruimte met voldoende grond voor de paarden dus dat mag ook getipt worden in de omgeving Drachten, Appelscha of Assen.

Deze advertentie is geplaatst op 31-5-2015 en is 760 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kirsten van Dijk
E-mail: kirstenvandijk@hotmail.com
Land: Nederland

Tara
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl