Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 16 december clinic "EquiLibreTraining" in Berlicum

Korte omschrijving:

Op 16 december geeft Terra Natura van 19 tot 22u weer een EquiLibreTraining- clinic "Communiceren met paarden", dit keer op Paardencentrum Annerheide in Berlicum.

Uitgebreide omschrijving:

Op 16 december geeft Terra Natura van 19 tot 22u weer een EquiLibreTraining- clinic "Communiceren met paarden", dit keer op Paardencentrum Annerheide in Berlicum.

Een clinic biedt een kennismaking met de EquiLibreTraining voor mensen die ons werk nog niet kennen, en voor mensen die ons werk al wel kennen kan het een opfrisser of een bron van nieuwe inspiratie zijn om te komen kijken.

In vogelvlucht tonen we op deze avond de essenties van ons werk, we geven uitgebreide uitleg, er is folder- en fotomateriaal aanwezig en je kunt natuurlijk allerhande vragen stellen aan de leden van het team.
We werken met verschillende voor ons onbekende paarden, niet gericht op show en eindresultaat, maar op de magie van het eerste contact, om daarna te zien hoever we komen, ondertussen uitleg gevend bij wat we doen. Ook laten we met één van onze eigen paarden zien hoe het verder kan gaan op het pad van de EquiLibreTraining, als het contact gelegd en de samenwerking een feit is!

Reserveren is gewenst, zodat we ongeveer weten hoeveel mensen er komen en daar dus de hoeveelheid zitplaatsen op kunnen afstemmen. Je kunt reserveren via de website www.terra-natura.nl (hier vind je tevens meer info over onze werkwijze), onder "clinics".

Namens het hele EquiLibreTeam van Terra Natura tot ziens op Annerheide!

Deze advertentie is geplaatst op 1-12-2006 en is 621 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Myst
E-mail: max_mesa@hotmail.com
Homepage URL: www.terra-natura.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl