Inloggen

Boek zomereczeem Zomereczeem onder controle

imagedoor Mariëlle de Vries - Behrens

Wat is het?

Achterzijde van het boek:

Zomereczeem is een veel voorkomende, lastige aandoening bij paarden. Alle paarden kunnen er last van krijgen, ongeacht het ras. Dit boek gaat in op de mogelijkheden om op een zo natuurlijk mogelijke manier de jeuk die gepaard gaat met zomereczeem te verminderen. Dit is niet alleen voor het paard van belang, maar ook voor de eigenaar die vaak ten einde raad is.

Zomereczeem Onder Controle legt duidelijk uit wat de oorzaken van het ontstaan van zomereczeem zijn. Daarnaast gaat het boek diep in op de verzorging van het paard met zomereczeem qua weidebeheer, voeding en wormbestrijding. Tevens komen de medische aspecten omtrent stress, immuunsysteem en organen aan de orde. Tot slot worden per medisch aspect natuurlijke middelen besproken die een positieve bijdrage kunnen leveren tot de vermindering van zomereczeem.

Het boekje is op A5-formaat, telt 98 bladzijden en is geheel in kleur.

Bestellen

98 blz. Geschreven door Mariëlle de Vries - Behrens
Dit artikel heeft een langere levertijd.
Per stuk:
14.95 Euro

stuk

Prijzen geldig voor
Er ligt nog niets in je winkelwagen.
Prijzen inclusief BTW binnen de EU. Naar landen buiten de EU en voor ondernemers binnen de EU met geldig VAT-nummer (bij kassa opgeven) leveren wij belastingvrij.

Reacties

Naam:
Email:
Tekens over:


Is het boek leerzaam voor iemand die zijn paard al 'sober' houdt? Dwz 24 uur buiten, gemiddelde arbeid en alleen veel hooi?
0
0

wat een geweldig boek, we zien nu precies wat we al dan niet allemaal fout doen... ik gaf ook pepermunt, en snoepjes ect... ect... maar juist dat.... ze heeft het helemaal niet nodig, beter zelfs van niet.... geweldig leerzaam, lees er graag in....
0
0