Kaarten

Kaarten

Een set van acht kaarten voor het goede doel.Helaas is de kaartenactie voorbij; bijna alle kaarten zijn op...! Het is dus niet meer mogelijk om kaarten te kopen helaas (maar geld overmaken naar een goed doel kan natuurlijk altijd!) Hier staan de IBAN nummers van de goede doelen :-)

Deze setjes kaarten dienen meerdere goede doelen:

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Wanneer je een set kaarten bestelt reserveren wij het aankoopbedrag voor het geselecteerde goede doel. We berekenen geen kosten voor de kaarten, en geen verzendkosten: De opbrengst van de kaarten gaat volledig naar het goede doel.

Zodra je betaling door ons is ontvangen wordt automatisch het bedrag in de kolom "Ontvangen" opgeteld. Per kwartaal maken wij de bedragen over naar de goede doelen; we doen dat in de eerste maand na het verstrijken van het kwartaal. De overboekingsdatum en bedrag komen in de kolom "Laatste overschrijving" te staan. Deze kolommen kun je vinden in de tabel met goede doelen.

Wanneer je de set kaarten hebt ontvangen begint het tweede deel van het goede doel: De informatie onder de aandacht van de geadresseerde brengen. Wie dat wordt en hoe je dat doet bepaal je zelf.

Tip: Je kunt één van de kaarten gebruiken om ze naar het goede doel van jouw keuze te sturen. Niet alleen kun je ze op de kaart meedelen dat ze dankzij die kaart een donatie van 2,50 Euro tegemoet kunnen zien, maar ook kun je er bijvoorbeeld op attenderen dat paarden niet in een stal thuishoren. We denken dan met name aan de Dierenbescherming die de neiging heeft wel paardenhouders aan te spreken die hun dieren "zonder bescherming" buiten houden, maar niets doet tegen het, zoals in vele maneges gebruikelijke, 24 uur per dag eenzaam opsluiten van een bewegingsdier dat in een kudde hoort te leven.

De kaarten

De kaarten

Harisha en Camee

2 stuks

Op deze kaart zie je Harisha en haar veulen Camee. Een mooie kaart (al zeggen we het zelf) en alleen de insiders weten dat we deze sprankelende foto graag gebruiken om te laten zien dat je ook mooie, gezonde, glanzende paarden kunt krijgen zonder krachtvoer en dergelijke, zelfs bij drachtige en zogende paarden. Op de kaart zelf staat slechts "Meer met minder", en wellicht dat de ontvanger op de website gaat kijken waar dat "meer met minder" betrekking op heeft.
Idee
voor
een
tekst:
Lieve ...,
Dit jaar heb ik mijn paard eindelijk kunnen houden zoals ik dat graag wil: lekker buiten in een kudde zonder dat hij werd opgesloten in een stal. Ik was vooraf hartstikke bang dat hij het koud zou krijgen of allerlei andere narigheid maar het tegendeel is waar: Hij is vrolijk, gezond en veel fitter dan tijdens voorgaande winters! Zet jij de stap ook?

Khani en de krokodil

2 stuks

Het is een kaart die zo in een vakantiekiosk verkocht zou kunnen worden. De tekst "Ik hoef niet op stal :-)" kan uitgelegd worden als "Ik ben op vakantie", maar ook hier is het een subtiele hint dat paarden niet zo nodig op stal hoeven.
Idee
voor
een
tekst:
Beste manegehouder, pensionstaleigenaar,
Mijn paard stond vroeger altijd 's nachts en bij "slecht weer" op stal, maar omdat ik vind dat een paard niet mag worden opgesloten in een klein hokje, ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik mijn paard op een paardvriendelijker manier kan houden. Dat is gelukt maar het was moeilijk om zoiets te vinden. Zou het voor uw stal geen goed idee zijn om het roer om te gooien en een paardgerichter accommodatie op te zetten? Het is de nieuwste trend, steeds meer mensen willen het en uiteindelijk is het financieel nog voordeliger ook!

Rijjijijzervrij?

2 stuks

Het opvallende taalgrapje laat mensen even nadenken over wat ze nou eigenlijk lezen... De spreuk is ook uitnodigend: "Ik ben al zover. En wanneer rijjijijzervrij?" Het is de nieuwste trend, toch?
Idee
voor
een
tekst:
Lieve ...
Je weet dat ik al een tijd zonder hoefijzers rij met mijn paard en je gelooft het nooit, maar ik rij nu sindskort ook zonder bit! Helemaal ijzervrij dus, en mijn paard vindt het duidelijk erg aangenaam. Hij loopt veel lekkerder en meer ontspannen! Zal ik jou helpen ook ijzervrij te gaan?

De omslag

2 stuks

Dit is dezelfde foto als op de voorkant van het boek "Paard Natuurlijk", alleen nu hebben de paarden nog praats ook! Deze kaart is heel geschikt om te sturen aan iemand die je wat dringender je boodschap duidelijk wilt maken. Degene die direct in onze gedachten op komt is het gemeenteraadslid dat bij de verhuur van een stukje gemeentegrond als weide de eis door wilde drukken dat de paarden 's nachts op stal moesten. Of de ijverige inspecteur van de dierenbescherming die wel optreedt als een paard "zielig in de kou buitenstaat" maar het kennelijk wel acceptabel vindt dat paarden 24 uur per dag opgesloten staan in een stal. Enfin, je kent zelf vast ook wel geschikte kandidaten.
Idee
voor
een
tekst:
Beste Dierenbescherming,
De opbrengst van deze kaart (2,50 Euro) wordt door Paard Natuurlijk op uw rekeningnummer overgemaakt.
We hopen dat u ook de boodschap van deze kaart begrijpt en aan uw inspecteurs overdraagt: Paarden en pony's horen niet in een stal thuis. Hun lichamelijke en psychische gezondheid is er mee gebaat wanneer ze te allen tijde de mogelijkheid hebben om buiten te kunnen lopen.

De goede doelen

De goede doelen

Het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat bepaal je zelf! Hieronder staan goede doelen die anderen al hebben opgegeven.
Had je een ander goed doel in gedachten? Dan kun je dat goede doel hier zelf toevoegen. Het moet wel een goed doel met Nederlands rekeningnummer zijn. Uiteraard zullen we controleren of het wel een erkend goed doel is.

Kies
hier
Goede doelAfkortingRekening-
nummer
Totaal
besteld
Ontvangen
sinds 4-3-'07
Meest recente
overschrijving
Brooke Hospital for AnimalsBrookeNL12INGB000556867100.00 Euro2009-02-28: 40.50 Euro
ProefdiervrijProefdiervrijNL30TRIO025464971800.00 Euro2009-02-28: 27.50 Euro
DierenbeschermingDierbeschermingNL05INGB000396315600.00 Euro2009-02-28: 12.50 Euro
Naam:
URL:

0 0.00 Euro---

Bestellen

Bestellen

Hieronder kun je de set van 8 kaarten bestellen. Kies eerst hierboven het goede doel uit waar je het bedrag aan wilt schenken en druk op de knop "Kies deze"! Pas daarna de kaarten bestellen.

Het bestelde bedrag wordt pas aan de kolom "Ontvangen" toegevoegd wanneer het bedrag door ons is ontvangen. Dit gebeurt automatisch.

Reacties

Reacties

Hieronder kun je vertellen wat je vindt van de kaarten, of een leuk idee voor een tekst geven, of vertellen over een unieke toepassing die je hebt bedacht.

www.paardnatuurlijk.nl

Teller