Hall of Shame

Veel mensen vinden de website www.paardnatuurlijk.nl interessant en willen dat de informatie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar wordt. Gelukkig kiezen de meeste website- en homepage-eigenaren ervoor om een link naarwww.paardnatuurlijk.nl op te nemen. Sommige mensen echter kopieren botweg onze pagina's en nemen die in hun eigen site op. Sommigen zijn dan nog zo fair om er bij te vermelden dat de pagina afkomstig is van www.paardnatuurlijk.nl, anderen zetten er niets bij en suggereren dat ze de pagina zelf hebben geschreven.

Hieronder vind je een lijst van websites waarop kopieen van onze pagina's of foto's werden aangetroffen. Wij danken de oplettende surfers voor deze informatie!
http://www.paardennieuws.be
Deze site is een samenraapsel van gekopieerde informatie. Op de van onze website gekopieerde pagina's stond wel een link naar www.paardnatuurlijk.nl Op ons verzoek worden de betreffende pagina's direct verwijderd, helaas duurt het iedere keer niet lang of er staan weer andere afbeeldingen of artikelen op hun site.
http://members.lycos.nl/horsegirldesperado
Bevat een aantal pagina's en fragmenten van www.paardnatuurlijk.nl, zonder toestemming en bovendien zonder bronvermelding. Het was "kinderachtig dat wij hierover zeurden". Inmiddels zijn de pagina's vervangen door een link.
http://www.evelien.rocteur.com
Op deze website stond een kopie van onze PNH-pagina, compleet met foto's. Ongevraagd en zonder bronvermelding. Na ons verzoek werd de pagina verwijderd.
Tegen deze kopieerpraktijken hebben wij echter ernstige bezwaren. De redenen hiervoor zijn:

Wij verzoeken dan ook iedereen om onze pagina's niet te kopieren. Wil je onze informatie toegankelijk maken voor bezoekers van je eigen website of homepage, neem dan een link op. Zie ook onze banners & buttons pagina voor wat fraaie voorbeelden. Zo kunnen jouw bezoekers toch de informatie van www.paardnatuurlijk.nl vinden maar blijven wij in staat de betreffende pagina's te onderhouden.

Regelmatig krijgen we tips van mensen die van ons gekopieerde pagina's elders aantreffen. Hiervoor hartelijk dank! Blijf ons rapporteren over dit soort kwalijke zaken; hierdoor kunnen wij zorgen dat plagiaat wordt bestreden en dat wij www.paardnatuurlijk.nl kunnen blijven onderhouden.

www.paardnatuurlijk.nl

Teller