Copyright

Copyright

Voor alle informatie en afbeeldingen op de website www.paardnatuurlijk.nl geldt:

© Copyright 2003-2007 Paard Natuurlijk

tenzij een bronvermelding op de desbetreffende pagina anders aangeeft.

De informatie van deze website mag voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, worden opgeslagen of afgedrukt.

Pagina's van deze website mogen, voor niet-commerciele doeleinden, in zijn geheel worden gerepubliceerd mits de bron www.paardnatuurlijk.nl duidelijk wordt vermeld.
Schending van auteursrecht is een misdrijf: Bij ongeoorloofd kopieren zullen we in het uiterste geval juridische maatregelen treffen, zie ook Schending Auteursrechten.

Het is uitdrukkelijk NIET toegestaan de inhoud van deze website, gedeeltelijk of in zijn geheel, te kopieren naar een andere website. Zie ook onze Hall of Shame voor de gevolgen daarvan. Wilt u toch de inhoud van www.paardnatuurlijk.nl gebruiken op een andere website, doe dit dan middels links; daar zijn ze voor uitgevonden! De bezoekers kunnen dan toch bij de informatie komen terwijl wij de informatie gewoon kunnen blijven onderhouden. Op de banner-pagina vindt u onze banners en buttons en informatie over hoe u een link naar www.paardnatuurlijk.nl kunt maken.

In alle andere gevallen waarin u de informatie van www.paardnatuurlijk.nl wilt reproduceren wordt u verzocht contact op te nemen met de auteurs van deze pagina's:

Frans Veldman en Ilona Kooistra

Contactgegevens

www.paardnatuurlijk.nl

Teller