Nieuws

Nieuws

De nieuwsberichten van deze website zijn beschikbaar voor op je eigen homepage of website. Hiernaast zie je hoe het venster eruit komt te zien.

Hoe werkt het?

Met behulp van onderstaande code worden automatisch de nieuwsberichten van de www.paardnatuurlijk.nl-server opgehaald. Het kost je dus geen dataverkeer, het enige dataverkeer loopt vanaf onze server naar de bezoeker van jouw website. De RSS-link zal iedere 15 minuten contact opnemen met onze server om te kijken of er nieuwe gegevens zijn.

Zodra je koppeling werkt wordt je automatisch opgenomen in onderstaande lijst met links.

Inbouwen

Om de nieuwsberichten op je website in te bouwen kopieer je de onderstaande code uit het witte venster. Hierna open je de HTM of HTML pagina waarop je de nieuwsberichten wilt plaatsen met een tekst-editor zoals Notepad of Kladblok. Daarna plak je de code op de plek waar je de nieuwsberichten wil hebben en klaar: Je pagina heeft nu een professioneel uitziend Nieuws-venster!

Gevorderden

Voor wie dat wil is er een mogelijkheid om de kleuren van het nieuwsvenster naar eigen smaak aan te passen. Hiervoor worden de standaard HTML-codes gebruikt. Wie gevorderd is heeft aan onderstaand voorbeeld, waarbij de standaard Paard Natuurlijk kleuren worden gebruikt, genoeg. Denk er wel aan dat alles vanaf SRC=" tot aan het afsluitende quootje (") op één regel moet staan, zonder spaties ertussen.

Waar kun je de nieuwsberichten vinden?

De nieuwsberichten worden verzonden via RSS naar talloze websites, providers en abonnees. Een aantal sites nemen de RSS feed af en zorgen zelf voor de opmaak. Deze sites zijn:

http://www.bloglines.com/preview?siteid=4121909

Ook zijn er websites die bovenstaand nieuwsvenster overnemen, en ook daarvan hebben we een lijst:

www.paardnatuurlijk.nl

Teller