Foto-wissellijst

Foto-wissellijst

Het venster hiernaast is beschikbaar voor op je eigen homepage of website.

Ook zijn er een aantal screensavers die met het foto-album kunnen communiceren en de foto's creatief gebruiken tijdens de rustperiode van de computer. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar onze pagina over RSS

Een handleiding voor het inbouwen van deze foto-wissellijst op een web-pagina volgt hieronder:

Hoe werkt het?

Met behulp van onderstaande code worden automatisch de foto's van de www.paardnatuurlijk.nl-server opgehaald. Het kost je dus geen dataverkeer, het enige dataverkeer loopt vanaf onze server naar de bezoeker van jouw website.

Zodra je koppeling werkt wordt je automatisch opgenomen in onderstaande lijst met links.

Inbouwen

Om de foto-wissellijst op je website in te bouwen kopieer je de onderstaande code uit het witte venster. Hierna open je de HTM of HTML pagina waarop je de nieuwsberichten wilt plaatsen met een tekst-editor zoals Notepad of Kladblok. Daarna plak je de code op de plek waar je de foto-wissellijst wil hebben en klaar: Je pagina heeft nu een professioneel uitziend Foto-wissellijst!

Gevorderden

Voor wie dat wil is er een mogelijkheid om de kleuren van de foto-wissellijst naar eigen smaak aan te passen. Hiervoor worden de standaard HTML-codes gebruikt. Wie gevorderd is heeft aan onderstaand voorbeeld, waarbij de standaard Paard Natuurlijk kleuren worden gebruikt, genoeg. Denk er wel aan dat alles vanaf SRC=" tot aan het afsluitende quootje (") op één regel moet staan, zonder spaties ertussen.

Waar kun je de foto-wissellijst vinden?

De websites waarop de foto-wissellijst te zien is zijn:

www.paardnatuurlijk.nl

Teller