Webmasters

Webmasters

Informatie voor webmastersDeze pagina is bedoeld voor mensen die hun eigen homepage, profiel, of blog willen aankleden met interactieve vensters en/of banners van Paard Natuurlijk. Alles wat op deze pagina staat mag je gratis en zonder verdere verplichtingen overnemen. Je helpt ons daar bovendien mee om onze website meer bekendheid te geven.

Dynamische inhoud

Dynamische inhoud is de toverspreuk waarmee je meer bezoekers krijgt op je website. Als de informatie nooit verandert hebben bezoekers geen reden om je site opnieuw te bezoeken; ze hebben hem toch al gezien? Door het opnemen van dynamische inhoud blijft het boeiend om je site opnieuw te bekijken.

We hebben een paar leuke dynamische vensters die je op je website kunt opnemen: (Zie de voorbeelden hiernaast)

Op elk van deze pagina's wordt uitgelegd wat het is, staan voorbeelden, code-fragmenten, en wordt uitgelegd hoe je de informatie op je eigen website kunt plaatsen.

Links en banners

Wil je een link plaatsen naar onze website? Dat kan! Graag zelfs! ;-) Je kunt hiervoor gebruik maken van onze banners.
Tip: Wie een banner van onze website plaatst krijgt automatisch een link terug. Dit zijn de enige links die we voor zoekmachines toegankelijk hebben gemaakt; door een link naar www.paardnatuurlijk.nl te plaatsen stijgt aldus je eigen notering bij zoekmachines als Google.

Om een banner of button te gebruiken kopieer je de bijbehorende code uit het witte venster. Hierna open je de HTM of HTML pagina waarop je de banner wil plaatsen met een tekst-editor zoals Notepad of Kladblok. Daarna plak je de code op de plek waar je de banner wil hebben en klaar: Je pagina heeft nu een professioneel uitziende link naar www.paardnatuurlijk.nl!

Bij deze banner hoort de volgende HTML-code: (zie hierboven voor een uitleg)

Bij deze banner hoort de volgende HTML-code: (zie hierboven voor een uitleg)

Bij deze banner hoort de volgende HTML-code: (zie hierboven voor een uitleg)

Bij deze banner hoort de volgende HTML-code: (zie hierboven voor een uitleg)

Websites waarop een banner staat van www.paardnatuurlijk.nl worden automatisch in het onderstaande venster vermeld.
Dit venster hebben we voor zoekmachines toegankelijk hebben gemaakt; door een link naar www.paardnatuurlijk.nl te plaatsen stijgt aldus je eigen notering bij zoekmachines als Google.
De banners van www.paardnatuurlijk.nl kun je onder andere vinden op de volgende pagina's:

Teksten en foto's

Er zijn vast wel teksten en/of foto's op deze website die je aanspreken, en die je dus ook aan je eigen websitebezoekers wilt presenteren. Toch willen we je dringend verzoeken om geen teksten of foto's van ons te kopieren. Hiervoor hebben een paar goede redenen:

Deep-linking

Als je een link plaatst naar onze website, doe dat dan naar onze startpagina. Dat is het website-adres zonder toevoegingen achter de .nl of .be, of het adres dat is aangegeven voor onze banners. Linken naar specifieke pagina's wordt 'deep-linking' genoemd, en is over het algemeen niet aan te raden omdat mensen dan de pagina vaak zonder menu, of in ieder geval buiten de gewenste context zien.

Wat we absoluut niet weten te waarderen zijn rechtstreekse links naar onze foto's: dus opname van onze foto's in een andere pagina dan de onze, waarbij in de img-tag onze URL komt te staan. Niet alleen is dat een schending van het auteursrecht; het kost ons ook nog eens dataverkeer waar wij niets aan hebben.

Gelukkig is er een alternatief, waarbij je, zonder te kopieren, jouw websitebezoekers toch kunt wijzen op de informatie van onze website, namelijk door het plaatsen van een link naar www.paardnatuurlijk.nl. Je kunt dit doen met een verwijzing als www.paardnatuurlijk.nl maar je kunt ook gebruik maken van onze banners.


www.paardnatuurlijk.nl

Teller