Inloggen

Boek 'Denkwerk' of waarom paarden van leertheorie houden

Waarom paarden van leertheorie houden

Clickertraining met paarden

imagedoor Inge TeblickWat is het?

Dit is het tweede boek van de schrijfster van dit boek, Inge Teblick. 'Denkwerk' is in kleur uitgebracht en is een mooie aanvulling en uitbreiding op 'Grondwerk met Paarden' (dat helaas niet meer verkrijgbaar is). 'Denkwerk' gaat verder, geeft veel achtergrond informatie en leert je zien op welke manieren je paarden iets kunt leren. In dit mooie nieuwe boek geeft Inge veel 'food for thought' (denkwerk) en heel veel extra informatie over het wezen 'paard' en ze geeft inzicht in een logische opbouw om je paard (ook rijtechnisch) nieuwe dingen aan te leren. Ondanks dat het geen boek is met stap-voor-stap-oefeningen, kun je er toch ook in de praktijk goed mee uit de voeten. Het is een veelomvattend, prettig vlot geschreven boek van 381 pagina's dik op A4-formaat, met vele kleurrijke foto's en illustraties.

image
Tekst op de achterzijde van het boek


Bestellen

Boek over hoe paarden leren en hoe je als mens goed en effectief kunt trainen
Dit artikel heeft een langere levertijd.
Per stuk:
29.99 Euro
29.99 per stuk

stuk

Prijzen geldig voor
Er ligt nog niets in je winkelwagen.
Prijzen inclusief BTW binnen de EU. Naar landen buiten de EU en voor ondernemers binnen de EU met geldig VAT-nummer (bij kassa opgeven) leveren wij belastingvrij.

Reacties

Naam:
Email:
Tekens over:


Lena
Ik vind het een superboek. Eigenlijk zou iedereen die in aanraking komt met paarden dit eerst moeten gelezen hebben. Persoonlijk vind ik dit boek de voorloper van 'Grondwerk met Paarden'.
0
0

YES! boek ontvangen (dank voor de snelle service!). Ik heb getwijfeld of ik het wel wilde maar ik ben zeer content dat ik het heb gekocht, het is goed geschreven en zeer interessant. Zeker een goede aanvulling op Grondwerk met Paarden.
0
0