Inloggen

Cursuslocatie Zuid Pien en Jack in Belgie, bij Maastricht

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.

Klik hier voor de Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen

Informatie over de cursuslocatie Riemst

image

De locatie Riemst is de Belgische locatie van Paard Natuurlijk.

Faciliteiten

Voor de cursussen wordt gebruik gemaakt van een gezellig leslokaal, voorzien van moderne multimedia apparatuur.

Ligging

Deze cursuslocatie ligt in België, aan de Belgisch-Nederlandse grens, twee minuten rijden vanaf Maastricht.
Tombestraat 4
3740 Hees - Bilzen
Belgie
Let op: Dit is het cursusadres maar niet het normale bezoekadres van Spirithorses (dat is Hageveldstraat - Vroenhoven / Riemst, België. Wil je daar langs, dan kan dat maar gelieve vooraf een afspraak te maken).

De omgeving is prima geschikt om er na de cursus nog wat langer te blijven: Maastricht, de mergelgrotten en St. Pietersberg liggen vlakbij.
Het is tevens mogelijk de omgeving per paard te verkennen, informeer naar de mogelijkheden van de paardrij-arrangementen.
Op verzoek kunnen we je verdere informatie en overnachtingsadressen toesturen.

De cursusleiders

image

De cursus wordt gegeven door Pien Dresens & Jack Kröber.
Ze leiden daar het paardencentrum Spirithorses dat de principes van het Natural Horsemanship hoog in het vaandel heeft staan. Pien en Jack maken zeer frequent bekaprondes door (Zuid)Nederland en België en houden hiermee -en met het feit dat ze 24 paarden bij hen thuis onder hun hoede hebben- hun praktische ervaring accuraat.
In het uitdagende gebied rond de St. Pietersberg slagen zij erin paarden van de hoefijzers te halen en in relatief korte tijd de hoeven zo gezond te krijgen dat ze met hun leerlingen lange buitenritten kunnen maken over wegen en stenige bospaden die hoge eisen stellen aan de hoeven.

Dichter bij de bron kunt u niet zijn: Paard Natuurlijk is de eerste die begonnen is met het geven van cursussen Natuurlijk Bekappen.

Meer informatie over Pien Dresens & Jack Kröber kun je vinden op de website van Spirithorses.

Aanmelden

Via onze interactieve agenda kun je bekijken welke cursusdata en -locaties beschikbaar zijn en je online aanmelden.

Agenda

Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen