Inloggen

KAART - PN-overnachting Adressen waar je paardvriendelijk kunt overnachten voor paard&ruiter

Deze lijst is samengesteld door de leden en beheerders van de Paard Natuurlijk Facebookgroep om je te helpen met het vinden van een "Paard Natuurlijke"-overnachtingsplek voor paarden en hun ruiters.

Let op: Alleen adressen waar paarden niet op een stal worden opgesloten mogen op deze lijst

Behalve op de kaart kun je paardvriendelijke overnachtingsadressen ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst. Handig is dat je direct op de kaart een mooi overzicht hebt van wie waar zit.

Wil je op de lijst als overnachtingsadres voor paard en ruiter? Van harte welkom! Maar we accepteren alleen plaatsen waar paarden niet op een stal worden opgesloten. Onderaan deze pagina kun je je gegevens invullen. Dit wordt dan door de beheerders van de Facebookgroep beoordeeld.

Staat er iemand niet op de kaart, of ten onrechte wel op de kaart, of met verkeerde gegevens? Of wil je graag je bevindingen kwijt? Neem dan contact op met onze beheerders op de PaardNatuurlijk Facebook-groep.

Om te voorkomen dat automatische spam-bots met de e-mailadressen aan de haal gaan, zijn de e-mailadressen alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd. Dat geldt ook voor de VCARD-gegevens!


Toevoegen

Om jezelf aan deze lijst toe te voegen moet je eerst inloggen.