Inloggen

KAART - PN-overnachting Adressen waar je paardvriendelijk kunt overnachten voor paard&ruiter

Deze lijst is samengesteld door de leden en beheerders van de Paard Natuurlijk Facebookgroep om je te helpen met het vinden van een "Paard Natuurlijke"-overnachtingsplek voor paarden en hun ruiters.

Let op: Alleen adressen waar paarden niet op een stal worden opgesloten mogen op deze lijst

Behalve op de kaart kun je paardvriendelijke overnachtingsadressen ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst. Handig is dat je direct op de kaart een mooi overzicht hebt van wie waar zit.

Wil je op de lijst als overnachtingsadres voor paard en ruiter? Van harte welkom! Maar we accepteren alleen plaatsen waar paarden niet op een stal worden opgesloten. Onderaan deze pagina kun je je gegevens invullen. Dit wordt dan door de beheerders van de Facebookgroep beoordeeld.

Staat er iemand niet op de kaart, of ten onrechte wel op de kaart, of met verkeerde gegevens? Of wil je graag je bevindingen kwijt? Neem dan contact op met onze beheerders op de PaardNatuurlijk Facebook-groep.

Om te voorkomen dat automatische spam-bots met de e-mailadressen aan de haal gaan, zijn de e-mailadressen alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd. Dat geldt ook voor de VCARD-gegevens!


Midden in de bossen van de Utrechtse heuvelrug staat de Groepsaccommodatie van "Het Leersumse Veld". Onze accommodatie is een uitstekende locatie voor een vakantie van een groep van max. 11 personen voor bijvoorbeeld 'n weekendje weg met je paard. De directe omgeving van "Het Leersumse Veld" leent zich uitstekend voor ruiter en menners, wandel- en fietstochten, bosspelen en speurtochten.
Als paarden gewend zijn om dag en nacht buiten te lopen: daarvoor bieden wij weidegang aan.
Eddie & Jolanda Boonzaaijer
Heulweg 10, 3956 KR, Leersum, Nederland, ******@hotmail.com, +31343481264 +31651603416Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De ‘15 Inn’ is de stijlvol gerestaureerde langgevelhoeve van Chris Caerts en Ellen Decock. De gastheer is ook herder van dienst.
Tijdens het trainen van zijn Border Collies is een demonstratie schapendrijven zeker een aanrader!
De '15 Inn ligt in het landelijk gebied tussen Olmen en Gestel, aan de rand van de Antwerpse Kempen, naast het natuurgebied ‘De Rammelaars’.
Voor paardenliefhebbers is er een weidegang beschikbaar. Knooppunt 14 van het ruiter- en mennetwerk ligt vlakbij.
Gestelseweg 15, B-2491, Balen - Olmen, Belgium, ******@15inn.be, +3214820546Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Paardsparadijs: met onze kudde IJslandse paarden wonen wij in Honsem (Willebringen-Boutersem) in de prachtige Jordaan-vallei, een pareltje van natuurschoon., waar je nog uren kan wandelen zonder iemand tegen te komen. We hebben een grote én een kleine vakantiewoning om te genieten van de wonderlijke natuur en elkaar.
Paardrijden of op vakantie komen met je eigen paard kan geregeld worden.
Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!
‘Je kan pas één zijn met je paard als je één bent met jezelf!’
Doornstraat 31, 3370, Boutersem, Belgium, ******@aandejordaan.be, +32475783450Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ons domein is gelegen op het ‘Limburgs fietsroutenetwerk’ en op het ‘ruiter- en menroutenetwerk’, aan de rand van het ‘Nationaal Park Hoge Kempen’, Maasmechelen, 5.700 hectare puur natuur in al haar glorie!
Je paard kan verblijven in ons ‘paddock paradise’. Er is keuze uit een enkele schuilstal ofwel een dubbele schuilstal. Beide zijn met uitloop. Grazen op onze weide is ook (beperkt) mogelijk. Kwalitatief hooi is steeds aanwezig. Het is mogelijk om je trailer of camion hier te parkeren.
Peter en Lore
Oude Baan, 3630, Maasmechelen (Opgrimbie), Belgium, ******@gmail.com, +32479208248 +32475610141


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wij verhuren onze ‘winter-plek’ in de zomer. Open stallen/grote zandwei/stukje gras.
Er zijn campings in de directe buurt. Aan het strand en bos.
Contact graag via facebook PB, mail of telefonisch.
Westenschouwen, Nederland, ******@gmail.com, +31655966116


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
B&B Aan de Linde ligt vlakbij de haven van het dorp Kuinre. Wij zijn gelegen nabij het Nationaal park Weerribben-Wieden.
Gasten die een paard hebben en een zorgeloze vakantie willen, zijn bij ons aan het goede adres! Met veel liefde en aandacht nemen wij de verzorging van je paard over zodat je echt even vakantie hebt. Wij beschikken o.a. over een zandpaddock met naastgelegen weides. Bij goed weer is er weidegang mogelijk.
Dus neem je paard mee en geniet van je vrije tijd!
John en Annet de Vries
Slijkenburg 9, 8489 KR, Slijkenburg, Nederland, ******@aandelinde.com, +31628641224


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Beleef het bij Paardenhotel Putten met de Veluwe als achtertuin.
De 2 ruime stallen met uitlooppaddock geeft de paarden ook een heerlijke vakantie! In het seizoen kunnen ze ook op ons (privé) weiland met schuilstal.
We bieden hooi of kuil, eventueel een voer- en een uitmestservice. Er is een wasplaats.
Geschikt voor menners. Parkeergelegenheid trailers.
Buitenbak, ook geschikt voor hengsten.
De omgeving is bosrijk, dichtbij een natuurgebied, er is heide en er zijn menroutes.
Groet, Rachel van Weesep
Poolserondweg 3, 3881 RA, Putten, Nederland, ******@paardenhotelputten.nl, +31624733576


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
B&B Beekerke is gelegen tussen de Walcherse dorpen Biggekerke en Meliskerke , op 4 km afstand van Zoutelande
Beekerke is een boerderij (woonboerderij) met 3 Kamers.
Op 1,5 km van de ruiterpaden die richting de duinovergangen gaat. Oa bij Zoutelande de overgang naar het strand.
Er is: TV, Toeristische informatie, Tuin, Terras, Afsluitbare fietsenstalling, Parkeren op eigen terrein, Koelkast.
We hebben een paddock paradise met inloopstal. De gastpaarden mogen in de schuilstal met deel vd track en wei.
Meliskerkseweg 3, 4373 SE, Biggekerke, Nederland, ******@gmail.com, +31641464557Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De landelijke, bosrijke omgeving van Gruitrode roept u om verkend te worden. " De Blauwe Maaten” ligt vlak aan de ruiter- en menroute (100 m),
aan knooppunt 52, tussen nr. 135,32 en 134. Deze route leidt u door gans Limburg en laat u genieten van het prachtige landschap en laat onze mooie plekjes zien. (Ruiter- en menkaarten zijn verkrijgbaar). Uw paard kan tijdens het verblijf op de weide gestald worden, we hebben 10 aparte weidevakken. Er kunnen meerdere paarden samen op de wei. Er is een afspuitplaats.
Roesstraat 13, 3670 , Oudsbergen (Gruitrode) , Belgium, ******@deblauwemaaten.be, +32476900285 +3289844951Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
B&B in Achterhoek, deel PP + weidegang + paddock + buitenrijbak beschikbaar, uitrijmogelijkheden naar Stelkampsveld, De Lochemse Berg, Het grote Veld + oneindig veel zandpaden. B&B 3 kamers beschikbaar voor 2 personen of huur de hele accommodatie voor 8 personen via Natuurhuisje (53576) Je vindt ons op facebook en insta.
Sleumersteeg, 4B, 7244PA, Barchem, Nederland, ******@dekunstboerderij.eu, +31649461468Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Met je paard bij ons te gast!
De Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek geschikt om paard te rijden!! Zelf hebben wij op enkele minuten loopafstand van onze B&B IJslandse paarden op een prachtig stuk van het landgoed Zuylestein staan. Vanuit deze weilanden rijd je direct het bos in, waar je 70 km ruiterpad hebt.
De ruiterpaden kenmerken zich door hun boeiende variatie.
Wanneer je ons met eigen paarden wilt bezoeken, hebben we een speciale gastpaddock beschikbaar, inclusief water en ruwvoer.
Arthur & Marije
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat , 3958 CA, Amerongen, Nederland, ******@desmederij-amerongen.nl, +31681517440


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Verloren Sinjoor = - een geuzennaam voor Antwerpenaren. n de bossen van Bladel gaan ouderwets en nieuwerwets hand in hand. Geniet van het beste van twee werelden in onze bed & breakfast. De verloren sinjoor is ook een paddocks & Breakfast waar je met je paard kan verblijven. Groepen en mengroepen zijn ook zeer welkom bij ons.
Ruiterroute meer dan 500 kilometer aan mooie routes door de Kemppische natuur:
Paardrijden in de Kempen staat voor een gevoel van vrijheid in een bourgondische, gastvrije regio.
Groot terkooijen 3 , 5531 NV , Bladel, Nederland, ******@deverlorensinjoor.nl, +31646013361Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De B&B ligt naast de Kattenbosserheide, onderdeel van ’t natuurgebied Bosland. De Lommelse Sahara
is een eindeloos zand en duinenlandschap voor uren wandelplezier!
Een prachtige plek om even tot rust te komen. Ook de bossen rond de heide zijn goed voor uren wandelplezier of een prachtige rit met je paard!
Er staan 2 originele volledig ingerichte woonwagens ieder geschikt voor 2 personen.
Kom je met je paard, dan is er een weide en een inloopstal.
We hebben een privé parkeerplaats.
Gastvrouw: Angela Snels
Gelderhorsten 101, 3920, Lommel, Belgium, ******@dreamonwheels.be, +32498315041Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
B&B Johannahoeve Veluwe ligt in Hall in de provincie Gelderland en biedt een terras en uitzicht op de tuin. De accommodatie met airconditioning ligt op 47 km van Zwolle en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
Mogelijkheid om eigen paard mee te nemen, schuilstal, weidegang en paddocks aanwezig.
Wij hopen dat mensen net zo genieten van deze geweldige plek als wij.
Combinatie tussen natuur, Hanzesteden, IJssel en het unieke wildleven op de Veluwe. D
Dicht bij de steden Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen.
Eerbeekseweg 27a , 6964 BM , Hall, Nederland, ******@carolinewick.nl, +31651793820


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Samen met uw paard op vakantie op Little Creek.
Het is mogelijk om uw eigen paard mee te brengen naar Little Creek. Langs de Zeeuwse Kust zijn er kilometers lange stranden!
Uw paard komt naar uw wens in een eigen paddock/wei met schuilstal of u kunt samen met het paard van uw medereiziger een wei delen. U kunt maximaal 2 paarden meebrengen.
Paarden moeten gewend zijn dag en nacht buiten te verblijven. U kunt uw trailer op het terrein veilig parkeren.
Hooi hoeft u niet mee te brengen.
Hogezoom 95, 4325 CC, Renesse, Nederland, ******@littlecreek.nl, 31612812761Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Paardenhotel Scharrelhof, puur genieten in de Achterhoek!
Scharrelhof ligt midden in de natuurrijke omgeving van Winterswijk, tegen de grens met Duitsland. Winterswijk is een echt hippisch dorp en biedt veel mogelijkheden voor menners en ruiters. Er is bijvoorbeeld een knooppuntensysteem waardoor gasten heel eenvoudig de omgeving kunnen ontdekken. De afwisselende klinkerwegen en zandpaden leiden u langs de mooiste plekjes in de Achterhoek. Onze gastpaarden hebben een grote weide, wasplaats, incl. voer.
Vosseveldseweg 19, 7107 AD , Winterswijk-Kotten, Nederland, ******@scharrelhof.nl, +31543514436 +31622680582Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Midden in NL ligt Soest, met aan de ene kant de prachtige Soester Duinen en aan de andere kant Lage Vuursche en het Goois natuurreservaat. Ons chalet ligt aan de rand van het bos, op circa 100 meter van het ruiterpad en fietsenknooppunt 57/61. Je rijdt/loopt zo het bos in!
Ons chalet grenst aan een paddock, zodat je je paard mee kunt brengen.
Wij kunnen een ruiterplaatje en penning bieden, zodat je vrij kunt rijden door de bossen en de duinen
Voer voor je paard overleggen we vooraf met jou.
Insingerstraat 64 , 3766 MC, Soest , Nederland, ******@soesttepaard.nl, +31641320206Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Zinnen en Minnen heeft je veel te bieden, van een lekker ontbijt, genieten van een goed glas wijn op het terras tot een lekker avondmaal op maat van de klanten.
Als paardenliefhebber zijn paarden uiteraard meer als welkom bij Zinnen en Minnen.
De paarden kunnen stallen aan de pipowagen die als bar dient voor enkele uren of ze kunnen ook blijven overnachten bij ons.
Wij voorzien een comfortabel stuk weiland met water en hooi à volonté.
Alle diertjes zijn welkom in Zinnen en Minnen!
Kipdorp 11, 2230, Herselt, Belgium, , +3214542102 +32477723353Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Keetje is de ideale uitvalsbasis voor je trektocht. Buiten, maar toch binnen. Een dak boven je hoofd, een goed bed enlekkere stoelen om uit te rusten.
Keetje ligt aan het Drenthepad, een lange-afstands-wandelroute van 18 etappes van elk zo'n 15-20 km.
De ideale pleisterplaats voor jouw trektocht te paard. Of een uitvalsbasis voor je vakantie waarbij je je paard meeneemt. Een eigen weitje en track zijn beschikbaar voor jouw paard en als je op je terrasje zit, dan snuffelt je paard over het hek.
Brunsting 20 , 9411 VL , Beilen, Nederland, ******@bedenpaardbrunsting.nl, +31648958275Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Zelf zijn we fervente paardenliefhebbers. De Veluwetrail loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterroutes. Daarom is Bed en Stal een ideale uitvalsbasis om mooie lange tochten te maken. Op vakantie met uw eigen paard. Elk moment van de dag bij uw dier kunnen zijn. Dat is wat wij ruiters of menners willen bieden. En omdat uw paard uw kostbaarste bezit is, wilt u dat die het ook naar de zin heeft. Bij goed weer bieden wij weidegang aan, dit in overleg met ons.
Karin van der Plas
Isendoornweg 10, 8171PW, Vaassen, Nederland, ******@bedenstal.nl, +31628276007Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Een rustig gelegen boerderijtje in de biezen, volledig gerenoveerd in landelijke stijl.
* Vakantieverblijf of appartement voor heerlijk ontspannende dagen - met een back-to-nature gevoel
* Breng je eigen paard of fiets mee om recreatief of sportief te rijden door de mooie polders. Weidegang wordt geboden
Desgewenst kunt u van ons een paard gebruiken of kunnen we samen een rit maken op het strand, in het bos, door de mooie polders of in de paddock.
Een stop of picknick onderweg behoort tot de mogelijkheden
Sara Beijtsweg 2, 4529 JL, Eede, Nederland, ******@boerenbiezen.nl, +31117712623 +31628253089Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Boerderij Madura is landelijk gelegen in polder Eierland, ten zuiden van De Cocksdorp. De boerderij ligt vlakbij de duinrijke natuurgebieden aan de westkant van het eiland.
Is je paard heel duidelijk gewend om permanent buiten te staan, dan is dat mogelijk.
Per paard of pony op dat moment bespreekbaar met Petra, los hooi bij weidegang eveneens in overleg.
Weide dient u ook zelf schoon te houden en zeker schoon achter laten bij vertrek
Trailer gratis parkeren.
Groet van Edwin & Petra
Postweg 177, 1795 JN, de Cocksdorp, Texel., Nederland, ******@texel.com, +31610067820Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Pipowagen “De Kruiponder”
Het is mogelijk met een klein gezelschap te logeren, en wel in “de Kruiponder”: een sfeervolle hut voor maximaal 4 personen.
Ideaal voor een overnachting tijdens een trektocht, of dit nu wandelend, fietsend of te paard is. Uiteraard is het ook mogelijk langer dan één nacht in “de Kruiponder” te logeren, vanuit hier kunt u de mooiste tochten maken.
Ruiters kunnen hun paard in de naastgelegen wei laten overnachten.
Voor beschikbaarheid: neem contact op met Chantal Prangsma.
Mosselseweg 2 , 6731 SK , Otterlo, Nederland, ******@boerderij-mossel.nl, +31624600555Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Op Het Amerveld kun je vakantie vieren samen met je paard.
De camping ligt in het gebied van 3 boswachterijen en aan de rand van het Nationaal Park Drentsche Aa en Geo Park De Hondsrug.
Vakantiepaarden kunnen gebruik maken van graspaddocks voorzien van drinkbakken met leidingwater en mogelijkheid tot bijvoeren van ruwvoer van goede kwailteit.
Zelf kunt u camperen op de naastgelegen camping in uw eigen tent, caravan of camper of u kunt gebruik maken van een van de trekkershutten of stacaravan.
Amen 61, 9446PB , Amen, Nederland, ******@hetamerveld.eu, +31624279365 +31592389274Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
BoksheideBuiten biedt haar gasten ruimte en privacy in 3 natuurhuisjes op een terrein van 2 hectare in een prachtige Kempische omgeving. Comfort, rust, ruimte en natuur kenmerken de sfeer op BoksheideBuiten.
Stal je paard naast je huisje bij ons. Stap op en rij de bijna eindeloze ruiterroutes naar diverse vennen, paddenpoelen en heidevelden die de Kempen rijk is richting gezellige uitspanningen of picknickplaatsen.
Paarden/Pony's kunnen 24/7 op 6 paddocks, 1.5 ha weiden waarvan 2700 mtr Paddock Paradise is
Boksheide 28, 5521 PM, Eersel, Nederland, ******@boksheidebuiten.nl, +622913727Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Camping Boszicht: kampeerders kunnen er met hun eigen paard terecht. Wakker worden met je eigen paard grazend naast je tent?
Hier is het de gewoonste zaak van de wereld. Er zijn diverse plaatsen die direct aan de paardenwei grenzen.
Keuze uit: kampeerplaatsen, de boerderij, een stacaravan, en diverse blokhutten.
Voor ruiters en menners is Camping Boszicht het ideale uitgangspunt voor lange of minder lange tochten door de bossen en over de heide van het Nationaal Park Veluwezoom!
Priesnitzlaan 4, 6957DE, Laag-Soeren, Nederland, ******@campingboszicht.nl, +31313420435


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Camping De Lachende Loods ligt op Walcheren, misschien wel het gezelligste eiland van Zeeland!
We verhuren camperplaatsen en stacaravans.
Op het terrein van de camping verblijven ook paarden. Deze paarden leiden een zo natuurlijk mogelijk leven in een paddockparadise. Paarden beleven kun je bij ons dus volop!
“Verbeter de relatie met je paard, creëer een vriendschap en je hebt een paard dat echt met jou gaat samenwerken”.
Voor gastpaarden bieden wij weidegang.
Middelburgsestraat 124, 4371 RR , Koudekerke, Nederland, , +31118460389 +31654216692Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Camping de Tepelenburg is gelegen in het plaatsje Harskamp midden op de Veluwe. Camping de Tepelenburg is een camping voor jong en oud waar u van uw rust kunt genieten.
Tevens biedt Camping De Tepelenburg u de mogelijkheid om uw paard/pony mee te nemen op vakantie. Wij hebben de beschikking over weidegang, en gratis gebruik van een binnen- en buitenbak. Er zijn goede uitrijmogelijkheden in de prachtige bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe Trail.
Tepelenburgweg 2, 6732 AS, Harskamp, Nederland, ******@hotmail.com, +318456315 +31638392100Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wij bieden u een rustige, comfortabele minicamping met 15 ruime plaatsen, enkele met uniek uitzicht over de weilanden, vlakbij het bos.
Wij vinden dat we in een geweldige omgeving wonen en zouden dat graag met u delen.
Bij Mountain Oak kun je je paard in een weiland zetten, incl. hooi. Je kunt gebruik maken van onze Bed en Breakfast service en genieten van de Brabantse gastvrijheid.
Geopend vanaf eind april tot eind september.
Graag tot ziens bij Mountain Oak!
Elian en Jan
Burgemeester Aartslaan 43, 5571 TR, Bergeijk, Nederland, ******@mountain-oak.nl, +31653833787 +31497574181Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Rust, ruimte en dierplezier.
Onze camping vindt u net buiten Kruiningen, op een steenworp afstand van de Westerschelde en het kanaal door Zuid-Beveland.
Bij ons heeft u de rust en de ruimte om heerlijk te genieten van de dijken, polderlandschappen en de natuur waar u door omgeven bent. Winkels op loopafstand te bereiken.
Gasten met paarden kunnen overnachten in caravan of tent naast de paddock. Gastpaarden kunnen in een paddock, voorzien van water en hooi, of weidegang naast de camping.
Sandeeweg 9, 4416 NJ, Kruiningen, Nederland, ******@savira.nl, +31610442959 +31113226678Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen waar B&B D'n Duinwal aan grenst geeft tal van mogelijkheden om met uw paard te recreëren met de uitgestrekte zandvlaktes en ruiterpaden met diverse horecagelegenheden.
De locatie ligt op loopafstand van de duinen, er zijn paddocks en uiteraard voer voor uw paard. Voor ontspanning temidden in deze prachtige natuur heten wij u hartelijk welkom tijdens uw verblijf in B&B D'n Duinwal.
Parkeergelegenheid aanwezig op eigen locatie.
Groet, Corrie van Hal
Oude Bosschebaan 8, 5071 RR, Udenhout , Nederland, ******@dnduinwal.nl, +31135113657 31652506641Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De omgeving van De Cromvoirtse B&B leent zich uitstekend om paard te rijden. Vanaf onze B&B rijdt u zo het natuurgebied in.
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd!
Ruiters en menners hebben bijna 100 kilometer route tot hun beschikking. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen.
Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak met je paard/pony een tocht door uitgestrekte bossen of over zandheuvels.
Wij bieden weidegang aan voor gastpaarden!
Sint – Lambertusstraat 96, 5266 AH, Cromvoirt, Nederland, ******@decromvoirtsebenb.nl, +31612709525 +31651145207Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Eagles Ranch is een familiebedrijf welke zich in 2011 vestigt op een nieuwe Texelse locatie om plaats te maken voor natuurontwikkeling op het Waddeneiland Texel. De Boeren mini camping heeft 15 camping plaatsen welke kunnen worden gereserveerd voor liefhebbers van kamperen met een caravan.
Rondom de Eagles Ranch zijn diverse paarden weiden welke tevens gereserveerd kunnen worden, zowel voor een paard alleen als samen in de kudde.
Zowel het bos als WaalenBUrg is per paard gemakkelijk te bereiken.
Burgerdijk 4, 1791 MH, Den Burg, Texel, Nederland, ******@eaglesranch.com, +31613223058Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Jachthut is een unieke plek om te overnachten. Hij staat op ons erf, hier is een prachtig uitzicht over de weilanden richting het bos. Na een kleine 100 meter over de weg, kom je op een onverhard karrenpad wat leidt naar het bos (de Veluwe). Vanaf hier kan je uren rijden.
Voor de mensen zijn er boven in de Jachthut twee 1-persoons bedden, er is een keukentje en een badkamer. Buiten in een tent overnachten kan ook. De paarden kunnen in de wei of paddock overnachten.
Engelanderholt 5, 7361CZ, Beekbergen, Nederland, ******@jachthutbeekbergen.nl, +31645387275


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ons melkveebedrijf is gelegen aan de rand van het Drents Friese Wold. Logeren bij de boer, een unieke ervaring. U kunt bij ons overnachten in een heerlijk appartement. Eventueel met paard en hond. In overleg kunnen paarden in ons weiland. Ruwvoer stellen wij ter beschikking. Mooie ruime rijbak van ongeveer 22 x 50 meter.
Prachtige omgeving, kom genieten van brede bospaden, ruiter- en menroutes, de spartelvijver en mooie natuurgebieden. Er is 175 kilometer pad en zandweg beschikbaar voor paardenliefhebbers!
De Bult 6, 8426SK, Appelscha, Nederland, ******@dekoeienvansinnige.nl, +31627455260Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Vakantieboerderij de Lange Dunen biedt iedereen een ontspannen vakantie op een prachtig gelegen plek nabij dui & strand.
Paardenliefhebbers zijn bij ons ook van harte welkom! Voor paardeneigenaren, die hun eigen paard mee willen nemen, bieden wij weidegang.
Geen eigen paard? Of niet de mogelijkheid om deze mee te nemen?
Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de vakantie te genieten van paardrijlessen en het maken van een unieke strandrit op één van onze pony’s of paarden.
Sieds, Ingrid en Jildou
Pietje Miedeweg 1, 9162 EH , Ballum, Nederland, ******@delangedunen.nl, +31519556677 +31644848851Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Een oude historische kempische langgevelhoeve.
Mogelijkheid om eigen paard mee te brengen en een weide te huren. U heeft tal van fantastische mogelijkheden om paard te rijden in de onmiddellijke omgeving.
De hoeve geeft rechtstreeks aansluiting op prachtige natuur- en bosgebieden, zoals de Kalmhtoutse- en Rucphense Heide, de Wildertse duintjes en de landgoederen de Buisse Heide, de Moeren, enz.
(Onze stallen en overdekte binnenpiste worden uitsluitend voor onze eigen spring- en fokpaarden gebruikt!)
Blikstraat 82, 2920 , Kalmthout, Belgium, ******@deoudeheihoef.be, +32474541507


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Renderklippen Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. De Renderklippen Hoeve heeft eindeloos veel mogelijkheden.
Rijden over de prachtige Tongerense heide en bossen, Kroondomein, ruiter-/ menpaden gaan ook door de mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde.
Na een buitenrit kunt u uw paard in onze speciale verwarmde douche wassen. Voor onze gastpaarden bieden wij onbeperkte weidegang, stalling en gebruik van rijbak.
Ruud en Helga Jager
Sprengenweg 99, 8161 ND , Epe, Nederland, ******@renderklippenhoeve.nl, +31622971176 +31648078860Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Schaapskooi heeft een eigen opgang, parkeerplaats en privacy voldoende met rondom een tuin. U verblijft op privéterrein waar de eigenaar ook woont.
Het terrein is 2,5 ha en net buiten het terrein is nog een wei van 1 ha.
De eigenaar streeft naar zoveel mogelijk (eigenlijk 24/7) weidegang voor uw paard.
Haar motto is: GUN JE PAARD OOK VAKANTIE!
Het hooi wordt door de eigenaar geregeld.
De oprit naar de accommodatie ligt meteen aan een ruiterpad.
Gastvrije groet,
Joan Birkhoff
Woesterbergweg 6, 8166HE, Emst, Nederland, ******@dehoogewoeste.nl, +31578662122 +31620519639


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Minicamping & Pensionstal De Schelphoeve ligt in het Zeeuwse Ellemeet op het eiland Schouwen Duiveland. De directe omgeving biedt tal van bezienswaardigheden en mogelijkheden voor activiteiten.
U gaat op vakantie en zoekt een verblijfplaats voor uw paard. Of wilt u uw paard graag meenemen op vakantie. Onze kleinschalige pensionstal wordt gerund door Iris. Zij verzorgt uw paard of pony met alle liefde en extra aandacht. Ons pension is van alle gemakken voorzien.
Op aanvraag 24/7 weidegang mogelijk.
Schelpweg 38, 4323 TB, Ellemeet, Nederland, ******@deschelphoeve.com, +31624502976 31641451151


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Veluwe leent zich uitstekend voor het maken van trektochten te paard. Urenlang rijden door de uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen zonder een mens tegen te komen. De Zilverdas in Vaassen is een prima overnachtingsadres tijdens je tocht! Je paard kan in de wei (met hooi), al naar gelang jullie wensen. Zodat je de volgende dag weer fit en uitgerust op pad kunt om de volgende kilometers te rijden.
We hebben een 2-persoons vakantiehuisje of een 'Ger' dat is een Yurt in Ghenghis Kahn stijl!
Emmalaan 6, 8171 RC, Vaassen, Nederland, ******@dezilverdas.nl, +31623112048 +31642625724Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wij, Kevin en Afke van Velthoven heten u welkom op onze traditionele Nederlandse Stolpboerderij.
Onze accommodatie bestaat uit een luxe kamer met kingsize bed, een lichte badkamer met douche, toilet en wastafel.
Tevens is er mogelijkheid om back to basic te kamperen in een caravan. Vanaf het voorjaar hebben wij ook een Pipowagen.
Onze IJslandse paarden genieten ook van alle reuring op het erf. Gastpaarden mogen op de wei of in de paddock met achuilstal. Neem je eigen ruwvoer mee. Dichtbij het strand!
Zijperdijk 1, 1761 PB, Anna Paulowna, Nederland, , +31623268998Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Onze boerderij is sinds 1997 kwaliteitsgecertificeerd lid van het project "Eifel te paard" en biedt paard en ruiter meer dan alleen een overnachting.
Trail rijden is het toverwoord. Het is meditatie in het ritme van de paarden, het is de mooiste manier om de tijd te nemen.
Uitgebreide wandelpaden leiden direct vanaf de boerderij door de prachtige natuur. Uitermate geschikt voor een trektocht!
Gastpaarden kunnen overnachten in onze weilanden.
Met vriendelijke groeten uit de Eifel,
Anita en Werner Marx
Blankenheimer Str. 19, 53539 , Kelberg, Germany, ******@bauernhof-marx.de, +4926921467


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Terug naar de bron en naar de natuur, op de kasteelhoeve van Laneffe!
De Waalse Vereniging voor Ruitertoerisme verenigt uitbaters van ruiterlogies en verbindt ze met elkaar door middel van ruiterroutes, ook voor menners.
Ferme Chateau de Laneffe = vlot bereikbaar met vrachtwagens. Infrastructuur om paarden te onthalen: grasland, box, buitenpiste, mogelijkheid om de paarden te douchen, …
Roadbooks beschikbaar, tochten van 20 en 30 km voor ruiters en gespannen.
U moet wel met uw eigen paard komen.
Grand’Route 45, 5651, Walcourt, Belgium, ******@ferme-chateau-laneffe.com, +327165832 +32475468854Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wilt u even tot rust komen en van de natuurlijke omgeving genieten? Hamont-Achel is een bosrijke gemeente in het uiterste noorden van de provincie Limburg, in de Kempen in België.
Op onze Westernranch kunnen gastpaarden naar wens apart, of per 2 in een paddock.
In de ochtend en avond voeren wij hooi. Weidegang mogelijk.
Extra’s zoals krachtvoer e.d. kan de de eigenaar zelf meebrengen. Directe toegang tot ruiterpaden in een natuurrijke omgeving. Er zijn piste's, roundpen, spuitplaats en een ruime parking.
Winter 17, 3930 , Hamont-Achel, Belgium, ******@hotmail.com, +32477280660 +32493703794Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Vanda Oosterhuis, gevoel voor paarden.
We verhuren een kleine vakantiewoning, het Holtingerveld, voor 2 personen. Je kunt je paard meebrengen, we hebben een kleine wei/paddock met inloopstal beschikbaar. Het rijden is hier heerlijk, je rijdt zo vanaf het erf het Holtingerveld op en kunt uren rijden zonder een weg over te hoeven steken! Wanneer je een paard meeneemt, loopt je paard vlak voor de deur in de wei!
Genieten van rust en ruimte. Heerlijk paardrijden, fietsen en wandelen!
Schipslootweg 4, 8351 HV , Wapserveen, Nederland, ******@gevoelvoorpaarden.nl, +31622548255


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
You can stay in Havana Horses Lodge, built in one of our horse paddocks! This upcycled old Javanese house has a beautiful view; to the rear are coffee plantations, and to the front there is our spacious horse paddock. On the verandas you can relax and watch birds and squirrels in the trees, and our horses - and your own horse if you want to bring it along - roaming about in the paddock.
We have built a beautiful natural swimming pool to the front of the Lodge, perfect to unwind after a day with the horses.
Salatiga, Java, Indonesia, ******@havanahorses.co.id, +6281542355473Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Aan de rand van Leenderstrijp ligt deze kleine, sfeervolle 4-persoons vakantiewoning ‘Het Knusse’ ligt midden tussen de weilanden. Het uitzicht is weids. De tuin heeft een gazon, een heerlijk terras met een eettafel en er staan ligstoelen. Aan de achterzijde van de woning vind je een overdekt terras met loungebanken, waar je gezellig buiten kunt genieten van de BBQ of outdoor-houtkachel. En wat echt heel bijzonder is: bij ‘Het Knusse’ hoort een weiland.
Je paard kan dus gewoon mee op vakantie!
Ellen & Lian
Strijperdijk 3e, 5595 XM, Leende, Nederland, ******@dorpswoning.nl, +31630387957 +31613615704Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Zoek je een leuke B&B in de Achterhoek? Ben je op zoek naar een leuke overnachtingsplek tijdens een trektocht?
Welkom in 't Koetshuus!
Een knusse B&B voor 2. Te boeken via Vrienden op de fiets of direct. Ook voor ruiters op trektocht, met weidegang.
Weijenborgerdijk 53, 7134 NK , Vragender, Nederland, ******@pk-coaching.nl, 31642081898Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Op het Walcherse platteland met uitzicht op de duinen van de prachtige zuidstranden staat onze boerderij: het Neerland.
Ruiters die met hun paard een bezoek aan het Neerland willen brengen zijn van harte welkom.
Het Neerland biedt al ruim vijftien jaar pensionstalling aan voor paarden en pony's. Wanneer u graag met uw paard op vakantie wilt, dan kunt u voor beiden een overnachting reserveren.
De weilanden bevinden zich rondom het erf van onze boerderij, voor verblijf van paarden is weidegang gegarandeerd
Noordweg 8 , 4373 SM , Biggekerke, Nederland, ******@hetnet.nl, +31648804193 +31118551363Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Het Tinkerparadijs

Mooi Gastenverblijf. Badkamer en toilet is apart.In de woonkamer staat een slaapbank. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit over de tuin, en daarachter het land en de dijk tot aan de Oosterschelde. De paarden lopen hier vrij rond in een paddock paradise.
Meer info zie:
https://toeristeninformatienederland.nl/regio/zeeland/vakantiehuizen-zeeland/5p-boerderij-het-tinkerparadijs-burgh-haamstede/
Nederland, ,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Onze schitterende Saksische boerderij ligt aan de rand van het Nationaal Park Het Dwingelderveld.
De hoeve is gebouwd rond 1614 en is daarmee een van de oudste boerderijen van Drenthe.
Zowel ruiters als menners zijn welkom om te genieten van de prachtige natuur van 1 van de allermooiste nationale parken van Nederland.
Wij hebben een buitenmanege, spoelplaats, en 3 hect. weilanden voor onze gastpaarden.
Eventueel is er ook een weiland met schuilstallen, daarbij bieden we onbeperkt hooi in ruiven.
Anholt 7, 7963PZ, Ruinen, Nederland, ******@hoevedenanholt.nl, +31528242093 +31655976611Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hoeve Megusta is een buitengewone mix van een kinderboerderij, vakantieboerderij en zorgboerderij! Er zijn o.a. paarden, kippen, geiten, konijnen, eenden, valkparkieten, en onze hond May!
Je kunt overnachten met je paard. Ofwel in een eigen tent, ofwel in een rolstoel toegankelijke vakantiestudio.
Ook ruitervakanties zijn mogelijk. We organiseren niks speciaals, maar je paard kan buiten op de weide blijven staan.
Wetschot 58, 2340 , Vlimmeren, Belgium, ******@telenet.be, +320496407303Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
De Hondsrug is een langgerekte rug in Drenthe die zich van Emmen tot in de stad Groningen uitstrekt. Een prachtige omgeving waar u werkelijk kunt genieten van alles wat Drenthe aan schoonheid te bieden heeft.
Luxe paardenvakantie? Onze locatie is perfect als startpunt voor een geweldige ruiter-paardenvakantie. De paarden staan op een eigen weiland met schuilstal en staan onder direct toezicht. Tijdens uw verblijf in het vakantiehuis kan uw paard zomaar over de track in uw achtertuin lopen. Hoe leuk is dat!
Weerdingerweg 4, 7872 TD, Valthe, Nederland, ******@gmail.com, +31618084644


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Van der Valk Hotel Apeldoorn: arrangement: Veluwe te Paard.
Samen met uw paard rijden op de Veluwe en overnachten? Geniet van de natuur en de vele ruiterroutes op de Veluwe en sluit de dag af met een drankje in de blokhut, uitkijkend over de paardenweide, een goed diner en een fijne overnachting!
Weidegang voor uw paard! (Een overnachting voor uw paard in de weide kost € 10,00 per nacht)
Gratis parkeren. Gratis ruiter- en menroutes.
Gratis gebruik van onze spa, wellnesstuin, zwembad en fitnessfaciliteiten.
Van Golsteinlaan 20 , 7339 GT, Ugchelen, Nederland, ******@valk.com, +31555414455Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Vanuit de brasserie heeft u uitzicht op de overdekte pistes van de manege. Niet alleen leuk voor ruiters en hun familie; het zorgt voor alle gasten voor een bijzonder verblijf.
De manege is ruim opgezet en ligt in een omgeving met een weids uitzicht. Het vlakbij gelegen natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een perfecte omgeving om te paard te verkennen. Voor gastpaarden kunt u kiezen voor een paddock/weidegang, wij voeren dan hooi. Er zijn wasplaatsen met warm/koud water.
Duinweg 65, 5151 RK, Drunen, Nederland, ******@dendries.com, +31620542133 +31616341444Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Van der Valk, Ruiterarrangement Brabant
Met uw paard in een hotel! Eén of meerdere dagen het mooie groene Brabant verkennen, met de meest veelzijdige ruiterroutes die voorhanden zijn in de directe omgeving van ons hotel, zoals de Chaamse bossen of de Loonse en Drunense Duinen! Ons paardenhotel is van alle faciliteiten voorzien. U kunt geen paard huren bij ons, u verblijft met eigen paard(en) bij ons.
Indien beschikbaar en het weer het toelaat, kan uw paard in de weide/paddock. Incl. Hooi.
Klein Zwitserland 8, 5126 TA, Gilze, Nederland, ******@valk.com, +31161454951Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
U en uw paarden zijn welkom op ons bedrijf. U kunt op Texel heerlijk uit rijden gaan zowel onder het zadel als met de aanspanning. Bos en strand zijn op rijdbare afstanden. De paarden staan in de buurt van de boerenwoning. Wij bieden weidegang.
Overigens hoeft u met trailer nooit lang te wachten bij de boot. Mensen met dieren in de trailer hebben altijd voorrang.
Tijdens uw verblijf in onze boerenwoning is het mogelijk een fjordenpaard huren. Voor de jongere kinderen is er een Shetlander grote maat.
Westergeest 7, 1791 LJ , Den Burg, Nederland, ******@gmail.com, +31222310002 +31620945625Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Vakantie met paard op de Veluwe. Human & Horse Hotel telt 6 sfeervolle hotelkamer. Er zijn honderden kilometers aan ruiterpaarden en menroutes. Je kunt er uren ongestoord genieten van het steeds wisselende landschap.
Er zijn 11 paddocks ter beschikking en er is een mogelijkheid tot weidegang. De paddocks zijn voorzien van voermogelijkheden en drankvoorziening. Buiten het solarium & paardendouches mag je ook gebruik maken van de buitenbak 40 x 100 meter (eb & vloed).
Human & Horse Academy - Greetje Hakvoort
Harskamperweg 22, 3774 JP, Kootwijkerbroek, Nederland, ******@humanhorse.nl, +31630496287Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Aan de rand van de Schinveldse bossen midden in de natuur, 4 pers. Vakantie appartement met veel privacy, max. 3 paarden. Inloopstal met Paddock en weide.
Bij interesse PB.
Neutrale Strasse 7, Gangelt, Germany, ******@hotmail.nl,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Knollegruun ligt vlakbij Grolloo en Schoonloo. Hier kun je echt prachtige buitenritten maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook prima voorzieningen voor paard en mens,je kunt met tentjes kamperen of in een stacaravan.
Paarden overnachten fijn buiten en krijgen onbeperkt hooi. Voeren wanneer jij dat wilt.
Ga op avontuur door middel van trektochten of blijf overnachten samen met je paard bij onze manege.
Randy van Zwol, eigenaresse: graag verwelkomen we je op onze prachtige locatie direct aan het bos.
Hoofdstraat 33, 9443 PA, Schoonloo, Nederland, ******@knollegruun.nl, +31592501458Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Het Parc Naturel du Haut-Languedoc is een duizenden hectares groot natuurgebied, in één van de mooiste streken van Zuid-Frankrijk.
Midden in deze ongerepte natuur op duizend meter hoogte, met immense loof- en naaldbossen, heidevelden en grillige rotswanden, natuurlijke meren en stromende beekjes, vind je ons domein 'Oosting HorseRiding'. Er wonen meer dan 24 paarden die je graag de prachtige omgeving laten zien. Het is ook mogelijk je eigen paard mee te nemen om zelfstandig trails te rijden.
Le Syndic 6, 81210, Lacrouzette, France, , +33660982698Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Bourgondische gastvrijheid, een inspirerende omgeving, prachtige natuur, kunst en cultuur, historie en ambacht maken dit stukje Nederland uniek. De talrijke wandel, fiets en ruiterroutes lenen zich bij uitstek om te genieten van de mooie groene, landelijke en bosrijke omgeving. Vanaf het appartement kunt u meteen genieten van dit alles.
Het bosrijke gebied de Annendaal, Munnichsbos en de Vloatbeek liggen vlakbij.
Gastpaarden kunnen op onze paddocks verblijven, we hebben een overdekte trailerplaats.
Winkelweg 19a, 6061AD, Posterholt, Nederland, ******@oppewinckel.nl, +31475403788 +31622694552Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Los Caballos Luna - via LCL doe & leer vakantie's.
Paard in Nood Spanje is een erkend Aequor leerbedrijf voor de opleidingen Paardenhouderij en Dierenverzorging tot niveau 4 en de opleidingen Paardenmanagement en Paraveterinair niveau 1. Wij organiseren (ook) korte vakantie's waarin je van alles kunt leren over paarden.
Kuddegedrag in het grote natuurpark/kudde gedrag koniks die gered zijn uit de ovp, wondverzorging etc.etc.
Wil jij een aktieve DOE vakantie? Vul dan het formulier in op de website!
Almadén de la Plata (zie coördinaten), Sevilla, Spain, ******@paardinnoodspanje.nl, +34682799271Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Slabroek is een klein buurtschap ten noorden van Uden, direct aan het natuurgebied de Maashorst. Het gebied is een stiltegebied, zodat je echt tot rust kunt komen en genieten van de stilte. De Maashorst ligt op maar een paar honderd meter afstand van de BNB. De Maashorst zelf is natuurlijk een oase voor liefhebbers van prachtige tochten door het bos, over de heide en langs de velden. Er is een paddock die je kunt gebruiken voor je paard(en) en (in overleg) onze 20x40 meter rijbak, hooi en drinkwater.
Karlingerweg 1, 5406 VR , Uden, Nederland, ******@pairbnb.nl, +31413763271


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Onze Pipowagen/Tiny house is compleet ingericht en voorzien van alle comfort en gemakken.
Het is ook mogelijk er 1 of 2paarden mee te nemen, in overleg mogen die buiten verblijven, rijbak met paddock aanwezig. ligging in middenin het groen tussen Herikerberg en Borkeld/Friezenberg. Wandelen/fietsen volop mogelijk :)
Parkeren op het terrein, huisdieren toegestaan.
Groet, Haico Meijer
Rijssenseweg 53, 7475VA, Markelo, Nederland, ******@horseonwheels.nl, +31614505336


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Westernranch-Guesthouse. Vlakbij strand, duin, zee en bos vindt u Ride by the Sea, een sfeervol Guesthouse en Western-Ranch.
U kunt uw eigen paard of pony mee op vakantie nemen! Het kloppende geluid van hoeven op hard zand, wind door de manen, uitstappen aan een lang teugeltje, benen koelen in het zilte sop en dan een prachtige zonsondergang. Hoeveel mooier kan een buitenrit worden?
Wij beschikken over zeer ruime zandpaddocks (+/- 50 m2 per paard) voorzien van een eigen voerbak en een automatische drinkbak
Wielemakersbaan 6, 4371 PM, Koudekerke, Nederland, ******@ridebythesea.nl, +31648332652 +31616600022Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Stal de Flint is een kleinschalige stal die is opgericht.
Faciliteiten: een 20x40 binnenbak met meerdere spiegels, 10 binnen boxen, 3 quarantaine buitenboxen, gedraineerde zandpaddocks. Diverse weilanden, wasplaats met solarium, ruime kantine met uitzicht op de binnenbak.
We hebben op stal De Flint de beschikking over een knus vakantieverblijf met een prachtig uitzicht !
Het biedt plaats voor maximaal 6 personen dus neem voor de gezelligheid vooral iemand mee!
Zuideinde 47, 8428 HD, Fochteloo, Nederland, ******@outlook.com, +31610401920 +31616518345Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Nostalgisch geheel vrijstaande vakantieboerderij Den Haspel op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo is omringd door bossen en weilanden.
De uitrijmogelijkheden zijn ideaal, omdat het terrein direct gelegen is aan het ruiterpad. Er is 1,5 hectare weiland beschikbaar voor de paarden. Vanaf het terrein zijn er direct verschillende uitrij mogelijkheden de bossen in. Wilt u met paarden komen, neem dan eerst contact op, we bespreken graag uw specifieke wensen ten aanzien van uw paarden.
Arjan en Lotte Schouten
Leuvenumseweg 72, 3847 LD , Harderwijk, Nederland, ******@gmail.com, +31616428534 +31341707076


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hét Vakantiepark voor paard-en natuurliefhebber. Ligt aan het Nationaal park Dwingelderveld. Veel mogelijkheden voor ruiter,menner, fietser en wandelaar...
Het bosrijke vakantiepark ”Zonnetij” bestaat uit 23 sfeervolle houten recreatiebungalows en 20 ruime campingplaatsen. Het is gelegen aan een zandweg aan de rand van het bos (Nationaal Park Dwingelderveld). Vakantiepark Zonnetij verhuurt paarden voor jong en oud en onderscheidt zich van andere parken door zijn kleinschaligheid.
Lhee 88A, 7991 PK, Dwingeloo, Nederland, ******@vakantieparkzonnetij.nl, +31521597208Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wald und Wiese is een vakantieverblijf voor heel het gezin, waar je hond en eigen paard samen met jullie kunnen genieten!
Met Wald und Wiese bieden we drie vakantiewoningen aan die zich in de voormalige schuur van ons huis bevinden.
Ook uw paard(en) kunnen bij ons mee genieten van de vakantie. Wij bieden een weide met schuilstal en paddock voor € 10 per dag per paard.
Wald und Wiese is een hoeve van 1925 in Eckersweiler, een charmant dorpje in Rijnland-Palts op de grens met Saarland.
Groetes,
Tessa & Bart
Dorfstrasse 38, 55777, Eckersweiler, Germany, ******@waldundwiese.land, +4915162770312Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wings Creek Ranch, waar de liefde voor mens en dier samenkomt.Een unieke B&B tussen de paarden. Lieze staat te popelen om jullie, mensen én paarden, te ontvangen!
Gastpaarden kunnen verblijven op een van onze paddocks.
We kennen de buurt als onze broekzak, begeleiden je graag en garanderen je een mooie rit op ieders niveau!
Eindeloze bospaden en prachtige heidevlaktes wisselen zich af met adembenemende uitzichten! Niet voor niets dat Zutendaal ‘het groenste snoepje van Vlaanderen’ wordt genoemd.
St. Jozefsstraat 39, 3690, Zutendaal, Belgium, ******@wingscreekranch.be, +32486477757Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Toevoegen

Om jezelf aan deze lijst toe te voegen moet je eerst inloggen.