InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
8 berichten
Pagina 1½ van 1
Je leest nu onderwerp "magnesium in brood bakken"
Volg datum > Datum: woensdag 22 april 2009, 12:5522-4-09 12:55 Nr:163206
Volg auteur > Van: Aafke Opwaarderen Re:163191
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: magnesium in brood bakken Structuur

Aafke
Nederland

Jarig op 15-10

2190 berichten
sinds 8-7-2007
verasita schreef op woensdag 22 april 2009, 10:40:

> Coulash schreef op woensdag 22 april 2009, 9:25:
>
>> ik ben het geveecht aangegaan met de fratsen van Foxy: Ze lust

>
> Heb je al appelmoes geprobeerd?
> hahaha krijg de magnesium er dan prima in.
> groeten trudy

Dan zou ik kiezen voor een geraspte appel. Zelf doe ik het nu in een stukje geraspte wortel. Deed het eerst in een beetje gewelde grasbrok, maar dat hoeft madam nu niet meer....
Volg datum > Datum: woensdag 22 april 2009, 13:0022-4-09 13:00 Nr:163207
Volg auteur > Van: Marije Huijsmans Opwaarderen Re:163202
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: magnesium in brood bakken Structuur

Marije Huijsmans
belgie

Jarig op 10-2

86 berichten
sinds 5-1-2009
jan seykens schreef op woensdag 22 april 2009, 12:19:

> Coulash schreef op woensdag 22 april 2009, 9:25:
>
>> ik ben het geveecht aangegaan met de fratsen van Foxy: Ze lust

> Het zou mss lukken met glutenvrije bloem, maar die heeft zeker
> een onaangename geur.
>
> jan.

boekweit meel is glutenvrij en heeft geen onaangename geur.
Groetjes,
Marije
Volg datum > Datum: woensdag 22 april 2009, 21:5022-4-09 21:50 Nr:163219
Volg auteur > Van: verasita Opwaarderen Re:163206
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: magnesium in brood bakken Structuur
verasita
Nederland


539 berichten
sinds 30-11-2008
Aafke schreef op woensdag 22 april 2009, 12:55:

> verasita schreef op woensdag 22 april 2009, 10:40:
>
>> Coulash schreef op woensdag 22 april 2009, 9:25:

>
> Dan zou ik kiezen voor een geraspte appel. Zelf doe ik het nu
> in een stukje geraspte wortel. Deed het eerst in een beetje
> gewelde grasbrok, maar dat hoeft madam nu niet meer....

Ik heb t over 2 theelepeltjes appelmoes
Vermengen met de magnesium
water(beetje erbij en in de spuit.
Ik heb t dan wel over 5 schepjes magnesium.
Met stukje geraspte wortel word t bij mij dan een knoeiboel hahahaha
Ik hoef vera niet eens een halster meer om te doen.
gaat er zo in!
trudy
Volg datum > Datum: donderdag 23 april 2009, 16:3923-4-09 16:39 Nr:163254
Volg auteur > Van: Ilma Meijer Opwaarderen Re:163202
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: magnesium in brood bakken Structuur

Ilma Meijer
Grensgeval
Europa


1396 berichten
sinds 13-7-2008
jan seykens schreef op woensdag 22 april 2009, 12:19:

>
> Zelfs als het voor magnesium geen probleem is, blijf je nog wel
> zitten met een hoop suikers (koolhydraten=
> suikers+zetmeel,bloem)die je geeft
> en dat is nu net niet de bedoeling als je magnesium moet geven
> denk ik.
> Het zou mss lukken met glutenvrije bloem, maar die heeft zeker
> een onaangename geur.

Glutenvrije bloem zit ook vol koolhydraten hoor net zoals bij gewoon brood. Er zitten alleen geen gluten in dat is alles. Bovendien is het glutenvrije brood schreeuwend duur en het valt door het ontbreken van de gluten erg snel uit elkaar. Wij bakken het al zo'n 17 jaar.
Je leest nu onderwerp "magnesium in brood bakken"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
8 berichten
Pagina 1½ van 1
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact