InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
8 berichten
Pagina 1½ van 1
Je leest nu onderwerp "magnesium in brood bakken"
Volg datum > Datum: donderdag 23 april 2009, 16:3923-4-09 16:39 Nr:163254
Volg auteur > Van: Ilma Meijer Opwaarderen Re:163202
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: magnesium in brood bakken Structuur

Ilma Meijer
Grensgeval
Europa


1396 berichten
sinds 13-7-2008
jan seykens schreef op woensdag 22 april 2009, 12:19:

>
> Zelfs als het voor magnesium geen probleem is, blijf je nog wel
> zitten met een hoop suikers (koolhydraten=
> suikers+zetmeel,bloem)die je geeft
> en dat is nu net niet de bedoeling als je magnesium moet geven
> denk ik.
> Het zou mss lukken met glutenvrije bloem, maar die heeft zeker
> een onaangename geur.

Glutenvrije bloem zit ook vol koolhydraten hoor net zoals bij gewoon brood. Er zitten alleen geen gluten in dat is alles. Bovendien is het glutenvrije brood schreeuwend duur en het valt door het ontbreken van de gluten erg snel uit elkaar. Wij bakken het al zo'n 17 jaar.
Je leest nu onderwerp "magnesium in brood bakken"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
8 berichten
Pagina 1½ van 1
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact