InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
324 berichten
Pagina 11½ van 22
Je leest nu onderwerp "Verschil tussen hooi en gras."
Volg datum > Datum: donderdag 16 juni 2011, 8:0116-6-11 08:01 Nr:231683
Volg auteur > Van: Els Kleverlaan Opwaarderen Re:231628
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Verschil tussen hooi en gras. Structuur

Els Kleverlaan
Heerhugowaard
Nederland

Jarig op 23-2

2224 berichten
sinds 17-10-2005
Frans Veldman schreef op woensdag 15 juni 2011, 17:36:

> Els Kleverlaan schreef op woensdag 15 juni 2011, 16:48:
>
>> Ik heb dat voorbeeld al eens eerder genoemd; koolhydraten uit oud brood
>> zijn moeilijker opneembaar dan die uit vers brood
>
> Wie zegt dat? En waar blijven die koolhydraten dan? Volgens mij zijn alle
> koolhydraten uit brood prima opneembaar, vers of niet. Misschien dat de
> snelheid wat varieert, maar de totale opname lijkt mij gelijk te blijven.
> Ik hoor graag de redenatie of bewijs waarom dat anders zou zijn.
>
> Frans

Google eens op resistant starch, kan je er heel veel over vinden.

Citaat (van: http://www.food-info.net/nl/national/ww-voedingsvezel.htm ):
RS3: zogenaamd geretrogradeerd zetmeel; komt voor in verwerkte producten omdat het ontstaat door verhitten of afkoelen, bijvoorbeeld in afgekoelde, gekookte aardappelen of pasta, oudbakken brood of cornflakes.

Els.
***Medicus curat, natura sanat***
Je leest nu onderwerp "Verschil tussen hooi en gras."
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
324 berichten
Pagina 11½ van 22
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact