e m kraak schreef op woensdag 2 april 2014, 1:22:
> Jean Mclean schreef op maandag 31 maart 2014, 16:41:
>
>>

> Ik ben zoals al eerder vermeld tegen de huidige vormen van
> bio-industriële productie vanwege een waslijst aan keihard onderbouwbare
> bezwaren én alternatieve mogelijkheden, niet principieel tegen vlees
> eten. Dat hoeft ook niet, want vlees is toch al niet lekker!
Haha, al wás ik de allerdomste...

Ik heb toch een mening. En die mening is dat ik een goed stuk vlees buitengewoon lekker vind. Ook al móet het verbouwd worden tot speklap, schouderkarbonaadje, verse worst of t-bone, via een uitje, knoflook, kerrie, gember, beetje zout, peper of sambal. Maar voor mij hoeft het helemaal geen vlees te zijn. Zo gauw ik bonen kan laten smaken als een sateetje rijg ik die op een stokje.. Tot dan blijf ik vlees verbouwen.
Piet
Elke dag één keer de rasp heen en weer halen
is óók bekappen