InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1 berichten
Pagina 1 van 1
Je leest nu onderwerp "De Wonderdoener"
Volg datum > Datum: woensdag 24 mei 2017, 18:5724-5-17 18:57 Nr:274402
Volg auteur > Van: e m kraak Opwaarderen
Volg onderwerp > Onderwerp: De Wonderdoener Structuur

e m kraak
Nederland


7960 berichten
sinds 5-5-2004
Speciaal voor Arabesk, probaat middel tegen zomereczeem, wintertenen en voorjaarsmoeheid: APPELTAART!
Zoal niet van geitenwollensokken dan toch wel van culinair gehalte en Elska is er dol op (mét slagroom!). Ik kan je foto's laten zien dat ze geen eczeem heeft dus het helpt prima - wel een slagroomtoet maar die bijwerking verdwijnt ook weer snel LOL
Extra bewijs is dat mijn hengst die wel eczemer is geen appeltaart lust, de sukkel!
Zie je nou wel....
Mijn geheime recept voor de wonderappeltaart (warm uit de oven, met amandeltjes en spijsbodem, boerejonges in de vodka... yummy for the tummy), want met die kleffe rommel uit de supermarkt lukt het uiteraard niet, hou ik lekker geheim want voor niets gaan het verdienmodel en de zon op.

Sleutelwoord is uiteraard "verdienmodel" en dat staat voor de substituering van de variabele in "beloning". Zonder beloning komt nu eenmaal nergens een cm beweging in, zelfs in ontwijkingsleren kun je beargumenteren dat succesvol ontwijken de beloning oplevert.

Ander voorbeeld, zonder kwakzalver: de bitloze optomingen. Dat lijkt een relatief succes, zoals het hand over hand aanvaard is, maar de nmm meest efficiënte optie oftewel het simpele touwtje-halster van een of ander model met een even simpele touwtje-teugel komt er bekaaid af. Redenen, zover ik die bedacht heb...: gemakzucht en breinloosheid (kan nie toutje knopuh...), maar vooral stomweg mode. Mode! Oftewel "ik heb een chiquer leren dingesie dan jij" (en een roze "setje"! :-P ). Én touwtje-optomingen verkopen natuurlijk niet lucratief, al die gekke leren en plastieken dingen blijkbaar wel, maar toch is en blijft het touwtje de allerbeste oplossing omdat het veel sneller en subtieler signalen kan overbrengen.
Maar, is hierin de touwtje-oplossing nu "geitewollensokken" of zijn de non-touwtje-oplossingen van een hoog kwakzalvergehalte!?
Je leest nu onderwerp "De Wonderdoener"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1 berichten
Pagina 1 van 1
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.